Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme sunucusu Didem Arslan Yılmaz kimdir? Didem Arslan kiminle evli, nerelidir? Didem Arslan Yılmaz hakkında bilgiler

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programının sunucusu olan Didem Arslan Yılmaz kimdir? İzleciler tarafından merak edilen Didem Arslan Yılmaz hakkında tüm merak edilenler.

18.04.2022-22:00 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-22:00) Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme sunucusu Didem Arslan Yılmaz kimdir? Didem Arslan kiminle evli, nerelidir? Didem Arslan Yılmaz hakkında bilgiler

Haber programı sunuculuğu ile kendini tanıdan Didem Arslan Yılmaz, 2020 yılında yayına Show TV ekranlarında başlayan 'Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme' isimli gündüz programının sunuculuğunu yapmaktadır. İzleyiciler Didem Arslan'ın hayatını merak ediyor. İşte Didem Arslan hakkında merak edilen herşeye haberimizde yer verilmiştir.

Uzun süredir gazetecilik yapan Didem Arslan Yılmaz yaptığı açıklamada habercilik tecrübelerinde her zaman doğrunun ve gerçeğin peşinde gittiğinde, işini severek yaptığını ve çok emek harcadığını bu zamanlara gelebilmek içinde çok çalıştığını belirtti. Başladığı programın sunuculuğunu yapan Didem Arslan arkasında çok güçlü ekibin olduğunuda belirtti.

Didem Arslan Yılmaz Kimdir?

12 Ocak 1974 yılında İstanbul'da doğan  Didem Arslan Yılmaz  Sivaslıdır. Liseyi Kadıköy Kız Meslek Lisesinde okumuştur.

Lisans eğitimini ise İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu Radyo Televizyon Bölümü'nde tamamlamıştır.

1988 yılında Eminönü Belediyesi'nin çıkardığı bir dergide, daha sonra halkla ilişkiler ofisinde çalışmıştır.

1992 yılında Flash TV gazeteciliğe başlamıştır. Daha sonra Kanal D'de muhabirlik yaptmıştır. Haber sunuculuğu ile kendini tanıtan Didem Arslan Yılmaz 2020 yılında da Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programının sunuculuğuna başlamış ve halen devam ettirmektedir.

1 Kız çocuğuna sahip olan Arslan, Kürşat Yılmaz ile evlidir. Güzelliği ve mesleği ile bilinen Didem Arslan 64 kilo 1.74 boyunda ve oğlak burcudur.

Didem Arslan Yılmaz Kim

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal