Akınay Ana kimdir, gerçek tarihte var mıydı? Ayşegül Ünsal kimdir, hangi dizilerde oynadı?

Türkiye'nin en çok izlenilen kanalı TRT 1 ekranlarına gelen Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Akınay Ana karakterine hayat veren kimdir? Gerçek tarihte Akınay Ana var mıdır? Ayşegül Ünsal kimdir? Ayşegül Ünsal'ın hayatı. İşte ayrıntılar.

18.04.2022-21:48 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-21:48) Akınay Ana kimdir, gerçek tarihte var mıydı? Ayşegül Ünsal kimdir, hangi dizilerde oynadı?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Ayşegül Ünsal rol almaktadır. Ayşegül Ünsal dizide Akınay karakterine hayat vermektedir. Akınay dizide Alpagut'un annesi ve Akça Hatun'a yardım eden kişiye hayat vermektedir.

Ayşegül Ünsal kimdir?

17 Ağustos 1973 tarihinde İstanbul'da dünyaya gözlerini açmıştır. Babası mimar annesi iletişim uzmanıdır. Ailenin ilk çocuğu olan Ayşegül Ünsal, lise eğitimini Beşiktaş Kız Lisesinde tamamlamıştır. 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk bölümünü kazandı ve oradan da 1996 yılında mezun olmuştur. Hareket Meditasyonları ve nefes teknikleri üzerine 1994 yılında eğitimler aldı. İlk olarak ise Yasemin Yalçın Tiyatrosunda 'Beni Biraz Yönetir misin?' oyununda oyuncu, dansçı ve yönetmen yardımcısı olarak görev almıştır.

Ayşegül Ünsal oyunculuğun yanı sıra 'Beden ve Nefes Bütünlüğü' üzerine çalışmalar yapmıştır. 'Nefes Farkındalığı' üzerine çalışmaları sürmektedir.

Ayşegül Ünsal kimdir

Ayşegül Ünsal'ın rol aldığı projeler

Yaz Evi

Zamanda Yolculuk

Sonradan Görmeler

Süper Baba

Baba Evi

Babam ve Biz

Gelin

Kuzenlerim

Köprü

Maskeli Balo

Kiraz Mevsimi

Aşk ve Mavi

Alparslan Büyük Selçuklu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal