Dexter'ın 9. Sezonu Ne Zaman?

Showtime kanalında yayınlanmaya başlayan dizisi Dexter hakkında sevenlerini mutlu eden bir haber geldi. Peki, Dexter'in 9. yeni sezonu ne zaman?

02.05.2021-11:02 - (Son Güncelleme: 02.05.2021-11:02) Dexter'ın 9. Sezonu Ne Zaman?

2006 yılında Showtime kanalında ekranlara çıkmaya başlayan Amerikalı drama dizisi Dexter, dünya çapında da oldukça büyük bir izleyici kitlesine sahip. Hayranları tarafından merak edilen Dexter dizisinin yeni sezonu ile ilgili güzel haberler medyada yer alıyor. Peki, Dexter'in 9. yeni sezonu ne zaman?

DEXTER'UN 9. YENİ SEZONU NE ZAMAN?

Son bilgilere kaynağında Dexter dizisinin 9. yeni sezonu sonbaharda başlayacak ve 10 bölümlük bir dizi olarak ekranlarda yer bulacak. Dexter dizisinde Dexter Morgan (Michael C. Hall), Miami Metro Polis Departmanı'nda kan sıçrama analisti olarak görev yapıyor ve ayrıca bunun yanında bir seri katil olarak gizli bir hayat sürdürüyor. 

Miami'de geçen hikaye Jeff Lindsay'in Dexter romanlarının ilki olan Darkly Dreaming Dexter romanından uyarlanmıştır. Sonraki sezonları Lindsay'in romanlarından bağımsız olarak ele alınmıştır. Dizinin ilk bölümünü yazan James Manos tarafından televizyona uyarlanmıştır.

DEXTER HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Dexter'in 9. sezon müjdesini alan severleri dizinin hangi kanalda yayınlanacağını da büyük bir merak içerisinde araştırmaya başladı. Dizi muhtemel bir şekilde ABD merkezli Showtime kanalında yayınlanacak. 

DEXTER 9. SEZON NETFLİX'TE Mİ YAYINLANACAK?

Dexter'in yeni bölümlerinin ABD merkezli online dizi ve film üreticisi Netflix'te yayınlanması şimdilik beklenmiyor.

DEXTER KONUSU NE?

Dexter dizisi kısaca, Miami Metro Polis Departmanı'nda kan sıçrama analisti olarak çalışan Dexter Morgon (Michael C. Hall) isimli seri katilin hikayesini anlatıyor. Dexter Morgan dizi içerisinde kötüleri avlayan ve bu cinayetleri de gizleyen birisidir. 

Miami'de geçen hikaye Jeff Lindsay'in Dexter romanlarının ilki olan Darkly Dreaming Dexter romanından uyarlanmıştır. Dizinin 9. sezonunda Dexter Morgan devlet tarafından aranan biri olarak ekranlarda yer bulacak.

DEXTER OYUNCULARI KİMLER?

Michael C. Hall - Dexter Morgan 

Jennifer Carpenter - Debra Morgan 

David Zayas - Angel Batista 

James Remar - Harry Morgan 

C.S. Lee - Vince Masuka 

Desmond Harrington - Joey Quinn 

Aimee Garcia - Jamie Batista 

Geoff Pierson - Thomas Matthews 

Lauren Vélez - María LaGuerta 

Julie Benz - Rita Bennett 

Yvonne Strahovski - Hannah McKay 

Erik King - James Doakes 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal