Devrim Özkan kimdir, nereli? Güldür Güldür konuğu Devrim Özkan kaç yaşında? Devrim Özkan Güldür Güldür Show’a konuk oluyor

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle milyonların gönlünde taht kuran güzel oyuncu Devrim Özkan, bu akşam Güldür Güldür Show’un yılbaşı özel bölümünün konuklarından birisi olacak. Devrim Özkan hayatı hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak isteyenler arama motorları üzerinden araştırmalarını hızlandırdı. Peki Devrim Özkan kimdir, nereli? Güldür Güldür konuğu Devrim Özkan kaç yaşında? Soruların yanıtı haberimizde...

31.12.2022-18:26 - (Son Güncelleme: 31.12.2022-18:26) Devrim Özkan kimdir, nereli? Güldür Güldür konuğu Devrim Özkan kaç yaşında? Devrim Özkan Güldür Güldür Show’a konuk oluyor

Show TV ekranlarında yayınlanan komedi programı Güldür Güldür Show, bu akşam yılbaşına özel bir bölümle ekranlarda olacak. Birbirinden önemli isimlerin yer alacağı Güldür Güldür Show programının konuklarından birisi ise Show TV’de yayınlanan bir başka yapım olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Songül karakterine hayat veren Devrim Özkan olacak. Devrim Özkan hayatı hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak isteyen kişiler internet üzerinden araştırmalarını sürdürüyor. Peki Devrim Özkan kimdir, nereli? Güldür Güldür konuğu Devrim Özkan kaç yaşında?

Devrim Özkan kimdir, nereli?

Devrim Özkan, 2 Eylül 1998 tarihinde hayata merhaba dedi. Aslen Muğlalı olan Devrim Özkan, üniversite eğitimine Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Oyunculuk Ana Sanat Dalı bölümünde 2. sınıf öğrencisi olarak devam ediyor.

Devrim Özkan Kimdir

TRT 1 dizisi Vuslat’ta canlandırdığı Feride karakteriyle ilk kez ciddi şekilde dikkatleri toplayan Devrim Özkan, Daha sonrasında Ramo dizisinde Nehir karakteriyle yer aldı. 

Devrim Özkan Kimdir-1

Sıkı bir Galatasaraylı olan Devrim Özkan, sarı kırmızılı takımın pek çok maçını izlemeye gitmiş ve geçtiğimiz günlerde Galatasaray’ın efsane teknik direktörü Fatih Terim ile bir fotoğraf paylaşmıştır. 

Devrim Özkan Kimdir-2

Devrim Özkan, şu sıralarda Show TV’de yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde polis memuru olan Songül karakterine hayat veriyor. 

Instagram hesabında oldukça aktif olan güzeller güzeli oyuncunun yaklaşık 776 bin takipçisi bulunuyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal