Al Nassr Galatasaraylı yıldız için harekete geçti: Ronaldo’dan sonra hedefte o var

Dün gece saatlerinde Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo’yu transfer ettiğini açıklayan Al Nassr Galatasaray forması giyen yıldız isim için de harekete geçti. Suudi Arabistan ekibi transfer için sarı kırmızılı yönetimle temaslara başladı.

31.12.2022-18:02 - (Son Güncelleme: 31.12.2022-18:02) Al Nassr Galatasaraylı yıldız için harekete geçti: Ronaldo’dan sonra hedefte o var

Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Nassr futbol dünyasında deprem yaratacak bir transfere imza attı. Gece saatlerinde serbest durumda olan Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo’yu kadrosuna kattığını açıklayan Al Nassr’ın Galatasaray’da forma giyen bir isim için de harekete geçtiği iddia edildi. İtalyan basının ortaya attığı iddiaya göre Al Nassr sezon başında Paris Saint Germain’den Galatasaray kadrosuna katılan Arjantinli forvet oyuncusu Mauro Icardi’yi kadrosuna katmak için sarı kırmızılı yönetimle temaslara başladı. 

Galatasaray’dan ayrılabilir

Yaz transfer döneminde Paris Saint Germain’den kiralık olarak Galatasaray’a gelen 29 yaşındaki forvet Mauro Icardi’nin, Cristiano Ronaldo transferiyle halen konuşulan Al Nassr’a gelebileceği ifade ediliyor. Arjantinli yıldız golcüye ülkesinin takımlarından Newell Old Boys da talip olsa da Icardi’nin Al Nassr’a daha yakın olduğu belirtiliyor.

Al Nassr Icardi

Beşiktaş ve Başakşehir maçlarında yıldızlaştı

Mauro Icardi, Galatasaray’a geldiği ilk zamanlarda fizik olarak her ne kadar hazır olmasa da önce Beşiktaş derbisinde attığı iki golle, sonrasında alınan 7-0’lık Başakşehir galibiyeti sayesinde Galatasaray taraftarının sevgisini kazandı.

Al Nassr Icardi-1

Arjantinli yıldız oyuncu sarı kırmızılı forma altında bu sezon 6 maçta sahada yer alırken, bu maçlarda 4 gol ve 3 asistlik başarılı denebilecek bir performansa imza attı. Icardi’nin Galatasaray ile olan kiralık sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal