Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na Katar Yalanı Çağrısı: Gençlerimizden Özür Dilemelidir

TBMM'de düzenli gerçekleşen haftalık grup toplantısına katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

29.06.2021-11:54 - (Son Güncelleme: 29.06.2021-12:14) Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na Katar Yalanı Çağrısı: Gençlerimizden Özür Dilemelidir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da bugün partisinin TBMM'de düzenli olarak haftalık grup toplantısına katıldı.

Gündeme dair açıklamalar yapmak üzere parti üyelerinin ve kameraların karşısına geçen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, son dakika açıklamasıyla gündem oldu. Üniversite çağrısında bulundu.

Türkiye'de artık üniversite sınavına neşter vurulma zamanının geldiğini ve geçtiğini ifade eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, üniversite sınavların kaldırılması gerektiğini ifade ederek şu şekilde açıklamalarına devam etti: 

BAHÇELİ: TÜRKİYE BU SİSTEME GEÇECEK GÜÇTEDİR

''Biz gençlerimizin bir sınava mahkum olmasına karşıyız ve yeni bir sistemi arzuluyoruz. Pek çok üniversitenin kontenjanı dolmamaktadır. Sınavsız üniversite tezini savunuyor ve Türkiye'nin bu sisteme geçecek güce sahip olduğunu düşünüyoruz. Böylece öğrencilerimizi evlatlarımızı yarış atı gibi görmemiş ve müfredat kapsamında başarı ortalaması, olgunlaşma sınavları gibi fırsat eşitliği gözetilerek üniversite geçişi sağlanabilir.

İNANÇLI NESİL

Sınavlara neşter vurmanın, bilim ve teknoloji üretimine yatkın, kültürlü ve inançlı nesillerin yetiştirilmesi Türkiye'nin kalkınma gayesini kamçılayacaktır.

Biz gençlerimize baktığımızda Z kuşağı değil akıl, bilim, inanç, fedakarlık ve 'Bir Türk dünyaya bedeldir' sözünün karşılığını görüyoruz. Onları çok seviyoruz. Hangi düşünceyi savunurlarsa savunsunlar hepsini bağrımıza basıyoruz.

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN KATAR YALANI

Katar yalanını mal bulmuş mağribi gibi körükleyen CHP Genel Başkanı, 25 Haziran 2021 günü Twitter mesajı ile gençlerimizi galeyana getirmek için fitne tezgahını açtı. Vahim olan şudur ki; YKS'ye 1 gün kala yalan haber yaymaya yeltenen Kılıçdaroğlu, yaş tahtaya basmakla kalmadı. Kendini rezil etti.

KILIÇDAROĞLU GENÇLERİMİZDEN ÖZÜR DİLEMELİ

CHP Genel Başkanı, ahlak ve etik taşıyorsa Türk gençliğinden ve YSK'ye giren tüm gençlerimizden derhal özür dilemek zorundadır. Gençlerimize ayıp etmiş, yanlış yapmıştır.


DEVLET BAHÇELİ: KILIÇDAROĞLU SENİ ESİR ALANI BİZE SÖYLE KURTARALIM

Kılıçdaroğlu'na açık bir teklifim var. Kendisini kim tutmuş ya da esir almışsa korkmasın bize gelsin. Gelemiyorsa ulak göndersin. Yardım edelim yeter ki bu girdaptan çıksın. Borcu varsa ödeyelim. Fidye varsa kurtaralım. Kürek mahkumuna dönüşüyor göz göre göre. Cumhur İttifakı'nın siyasi sahillerine yanaşabilir, itirafçı olabilir ve pişmanlıktan yararlanabilirsin. Bizler birileri memnun olsun diye eğilip bükülmeyeceğiz. Bizim tercihimiz bizim hedefimiz inandığımız gibi yaşamak, bu rehberlikte duruş sergilemektir. Fincancı katırları ürküyorsa varsın ürksünler.'' dedi ve açıklamalarına devam etti.


Geçtiğimiz hafta Kuzey Irak'ın Hakurk bölgesinde, 10. Komando Tugay Komutanlığı'nda görevli olan Piyade Uzman Çavuş Yusuf Yayla, nöbet tuttuğu sırada alçak PKK'lı teröristlerin drone ile havadan bombalı saldırısını bacağını feda ederek bertaraf etti.

Silah arkadaşları zarar görmesin diye büyük bir kahramanlık örneği gösteren Piyade Uzman Çavuş Yusuf Yayla, yakaladığı bombayı iki bacağına alarak sıkıştırdı ve bacağını kaybetti. 

Patlayan bomba sebebiyle Piyade Uzman Çavuş Yusuf Yayla'nın sağ bacağı, diz altından koptu.

Bugün de partisinin Meclis'te gerçekleşen grup toplantısından kameraların ve parti üyelerinin karşısına geçen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kahraman gazimiz Piyade Uzman Çavuş Yusuf Yayla'yı konuşmalarında yer verdi.

Kandil'in siyasi sözcülüğünü yapan HDP'nin yanında yer alıp, alçak teröristlere yardım ve yataklıkta bulunanların öldürülmesi sonrası matem tutanların Piyade Uzman Çavuş Yusuf Yayla'yı anmadığını ifade eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, şu ifadere yer verdi:

ONLAR SİZİN YUSUFLAR BİZİM

''Bir evlat düşünün ki; Hakurk'ta teröristlerin drone'lu bomba saldırısında üzerine gelen el bombasını bacaklarının arasına alıyor, arkadaşları zarar görmesin diye bacağını feda ediyor. Teröriste methiye düzenler bilsin. Onlar sizin Yusuflar bizimdir. Yusufumuzu hep birlikte ayağa kaldıracağız. Tarihin azabından kurtulsalar Allah'ın gazabından kurtulamayacaklar.

DEVLET BAHÇELİ: ANDOLSUN

Yedi düvel bu mevzide pusulansa da Türkiye terörün üstesinden gelecektir Kalemizi yıkamayacaklar, sahte demokrasi rötuşlarıyla ülkemizi andolsun deviremeyecekler'' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarını sürdürürken asrın projesi olarak nitelendirilen 'Kanal İstanbul' hakkında da açıklamalarda bulundu.

Projeyi sonuna kadar desteklediklerini ifade eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Şirketlere Kanal İstanbul için ödeme yapmayacağız.'' söylemlerinde bulunan muhalefete sert bir dille yanıt verdi.

DEVLETTEN HABERSİZ ŞAHISLAR DEVLETE BAŞ OLAMAZ

Kanal İstanbul'un, Türkiye ve İstanbul'un gücüne güç katacağını ifade eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, şu şekilde konuştu:

''Türk milleti sonu meçhul bir maceraya atılmayacak, emin olduğu, güven duyduğu milli ve yerli siyaset mimarisi olan Cumhur İttifakı'na sonuna kadar destek verecektir. Devletin hükmü şahsiyetini tanımayan, devlet adabını takmayan ve bu suretle 'Kanal İstanbul'un parasını ödemeyeceğim' diyen,  bir şahıstan devlete baş olamaz. Meskurt projeden dönülmesini, yüklenicilere para ödemeyi rafa kaldıracak her türlü engelleme ihtimalini dikkate alarak yasal bir güvenceye kavuşturmalıyız.

YAPILANI YIKMAK CİNAYETTİR

Hatta iç su yolları projesi hazırlayarak Kızılırmak'ı esas alan Kızılelma iç Deniz Yolu, Yeşilırmak'ı dikkate alarak Yeşilkuşak İç Deniz Yolu projelerini hayata geçirebiliriz. Yapılanı yıkmak cinayettir, varsa gücün, varsa zekan, varsa hazırlığın daha iyisini yaparsın. 'Ödemem, yaptırmam, iptal ederim' kisvesi altında proje asındığına soyunmak güçlü siyasetçilerin harcıdır. Dostları tarafından kulağına fısıldanan yalan yanlış bilgi kırıntılarıyla çarkıfelek gibi dönen bir şahsın zihniyetine, bu devletin yönetimi kesinlikle emanet edilemez.'' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal