Devlet Bahçeli'den İmamoğlu'na Sert Tepki: 'Balığa Tuz Dökmüş Ama Yollara Tuz Dökememiştir'

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısından açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu'na sert tepki gösterdi. İşte detaylar...

01.02.2022-11:20 - (Son Güncelleme: 01.02.2022-11:25) Devlet Bahçeli'den İmamoğlu'na Sert Tepki: 'Balığa Tuz Dökmüş Ama Yollara Tuz Dökememiştir'

Devlet Bahçeli'nin, İmamoğlu'na sarf ettiği sözler şu şekilde: Bugünlerin geleceği dünden belliydi. Asıl önemli olan tedbirleri kar yağmadan önce almaktı. Sorun karın yağması değil, alınmayan önlemler zinciridir.


BALIĞA TUZ DÖKTÜ AMA YOLLARA DÖKMEDİ

'Balığa tuz dökmüştür de yollara tuz dökecek yönetim becerisini gösterememiştir. İstanbul’da balık baştan tuz da hepten kokmuştur Balığa tuz dökmüş ama yollara tuz dökememiştir. İstanbul İstanbul olalı böyle zulüm görmedi. Bugünlerin geleceği dünden belliydi. Asıl önemli olan tedbirleri kar yağmadan önce almaktı. Sorun karın yağması değil, alınmayan önlemler zinciridir.' dedi.

'Kar yağışını konuşmazlar, balıkçıyı konuşmazlar yüzsüzler Mobese’yi dillerine dolanmaktan geri durmazlar. İzleniyorlarmış, dinleniyorlarmış, şiddetli kar fırtınası varken balık lokantasında ne aradığınızı hangi gizli emellerin peşinden koştuğunuzu söyleyin.


SÖZCÜSÜ İSVİÇRE'DE TATİLDE KENDİSİ BALIKÇIDA ZİYAFETTE

Belediye başkanı balıkçıda yerken, sözcüsü de İsviçre'de karla mücadele etmiştir. Sanıyorum Alp'lerde epey zorluğa katlanmıştır. Ne de olsa yoğun kar yağışı altında kayak yapmak oldukça hırpalamıştır.

İMAMOĞLU'NUN BÜYÜKELÇİ GÖRÜŞMESİ

Bir büyükelçiyi 16 milyondan daha fazla önemseyen birine bu şehir nasıl emanet edilecektir? Ayrıca bu görüşmeden Dışişleri Bakanlığı bilgilendirildi mi?'

İBB BAŞKANI DERHAL GÖREVİNDEN AFFINI İSTEMELİ

Sel olunca denize kaçan, deprem olunca kayak yapan, kar yağınca balık masasında keyif yapan sorumsuz ve duyarsız bir 'kağıt kaplana' İstanbul ve İstanbullu kardeşlerim asla müstehak değildir. İBB Başkanı İmamoğlu görevinden affını istemeli, İstanbul'un önünü derhal açmalıdır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal