Devlet Bahçeli Mansur Yavaşı Uyardı: "Mansur Yavaş Dikkat Etsin. Arkasında Bir Ülkücü Nefes Var"

Devlet Bahçeli yaptığı son açıklamalarda, Mansur Yavaş'ı uyarırken, gündemde olan erken seçim konusunda değindi.

30.11.2021-13:34 - (Son Güncelleme: 30.11.2021-13:54)

MHP Genel Lideri Devlet Bahçeli Grup toplantısında Mansur Yavaş'a yönelik açıklamalarda bulundu. Devlet Bahçeli yapmış olduğu açıklamalarda, Alparslan Türkeş anmasında çıkan kavganın sorumlusu olarak Mansur Yavaşı göstererek şu sözleri söyledi; "Mansur Yavaş dikkat etsin. Arkasında bir ülkücü nefes var"

DEVLET BAHÇELİ'DEN MANSUR YAVAŞ'A UYARI GELDİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı çıkan kavga sebebi ile uyaran Devlet Bahçeli konu ile ilgili yaptığı açıklamalara şu sözleri ekledi; "Ciddi olaylar yaşandı geçen günlerde. MHP olarak bunun üzerinde duruyoruz. Elde ettiğim ön bilgilerde, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Bey'in elinin altında geliştiği hakim. Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin. Artık kendisinin ardından bir ülkücü nefes vardır, her gün de takip edecektir."

DEVLET BAHÇELİ'DEN ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

Erken seçim konusunda Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenen MHP Lider Devlet Bahçeli yaptığı açıklamalarda şu sözlere değindi; "PKK elebaşı öz yönetim ve özerklik şartı ile helalleşmeyi kabul ettiğini söylüyor. Kılıçdaroğlu buna ne diyor? Gayri milli arıyor ise çevresine baksın. Yüreğinde bir damla millet sevgisi varsa erken seçimin kapısını aç demiş. Ben millet sevgimin fitresini versem sana ve ekibine yüz yıl yeter."

ERKEN SEÇİM OLMAYACAK

Erken seçimin olmayacağını ve seçimin 2023 yılında olacağını belirten Devlet Bahçeli yaptığı açıklamaları şu sözlerle noktaladı; "Erken seçim, hemen seçim, derhal seçim yoktur. Sevsen de sevmesen de buna alışman ve riayet etmen tavsiyemdir. Mersin'de miting yapacağına kan kardeşiniz HDP ile ilk adımı Kandil'de atın. Zillet ittifakına söylüyorum, sokaklarda gelecek aramayın. Altından kalkamayacağınız müptezelliklere kalkışmayın."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal