Dev kulüpler Sacha Boey’in peşinde: Galatasaray kapıyı 40 milyon euro’dan açtı

Galatasaray’ın Fransız sağ beki Sacha Boey, performansıyla her geçen gün talibini artıyor. Sarı kırmızılı yönetim, Fransız sağ bek için transfer teklifinde bulunacak olan kulüplerden 40 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyor.

02.11.2023-10:56 - (Son Güncelleme: 02.11.2023-17:18)

Galatasaray, Sacha Boey’in menajeri ile yapılan maaş zammı görüşmelerinden sonuç çıkmadı. Sarı kırmızılı yönetim, Fransız futbolcunun menajerinin yüzde 500’ün üzerinde zam talebini geri çevirirken öte yandan başarılı futbolcunun bonservis bedelini de belirledi.

Galatasaray’da yeniden doğdu

Fransız oyuncu, Temmuz 2019'da Rennes’in altyapısından çıktığında piyasa değeri 250 bin Euro'ydu. Galatasaray, Temmuz 2021'de 1 milyon 150 bin Euro bonservis bedeliyle renklerine kattı.

Sacha Boey Bonservis

Bugünkü değeri 17 milyon Euro oldu

Bugünkü piyasa değeri 17 milyon Euro. Takımın son iki sezondaki en istikrarlı futbolcusu Sacha Boey, Şampiyonlar Ligi'ndeki performansıyla parmak ısırtmayı sürdürürken piyasasını da her gün arttırıyor. Ancak yönetimin de başı ağrıyor.

Menajerin astronomik zam talebi reddedildi

Maaşı, seviyesinin altında olan (400 bin Euro) Fransız sağ bekin menajeri ile yapılan görüşmelerden, 2 milyon Euro'nun üzerinde maaş talep edince sonuç çıkmadı.

40 milyon Euro istenecek

Kontratı Haziran 2025'te sonlanacak Boey'in gitmek istediği belirtiliyor. Arsenal ve Manchester United'ın takibindeki 24 yaşındaki oyuncu için sarı-kırmızılı yönetim 40 milyon Euro bonservis fiyatı belirledi. (Sözcü)

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal