Dev Ağaç Faciayı Teğet Geçti

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde bir kaza meydana geldi. Gerçekleşen kazada çürüyen ağacın araçların üzerine devrildiği görüntülendi.

26.08.2021-11:28 - (Son Güncelleme: 26.08.2021-11:28) Dev Ağaç Faciayı Teğet Geçti

Meydana gelen kaza, bir site içerisinde saat 06.00 sularında, Kadıköy’de Sinan Ercan Caddesi’nde gerçekleşti. Yıllarca ayakta durabilen yaşlı kestane ağacı, çürüyerek tehlike saçıyordu. Çürüyen ağaç gövdesinden kırıldı ve otomobillerin üzerine devrildiği anlar görüntülerde yer aldı. 

4 ARAÇ KULLANILAMAZ HALE GELDİ 

Kadıköy’de gerçekleşen kazada can kaybının olmadığı sevindirdi. Fakat 4 aracın kullanılmaz hale geldiği görüldü. Kaza gerçekleşirken çevrede kimsenin olmaması olası faciayı engelledi.  Kazanın ardından çevre sakinleri olayı ihbar etti. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri gelerek çevrenin güvenliği sağlandı ve ağaç parçalanarak araçlarından üzerinden kaldırabildi. 

Çevre sakinlerinden biri olan Ahmet Keskin, “Kestane ağacı sabah saatlerinde devrildi. Site çocuklar var sabah erken saatte millet uykudayken devrilmesi olası bir kaza durumunu önlemiş oldu. İtfaiye ekipleri kaldırıyorlar, ölen ya da yaralanan yok geçmiş olsun” ifadelerinde bulundu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal