Derya Uluğ hem sesiyle hem de dekoltesiyle gönülleri fethetti! Göğüs dekolteli kıyafeti görenleri mest etti

Şarkılarıyla kulakları şenlendiren her konserinde katılanları coşturan Derya Uluğ, sık sık sahnelerde yer alıyor. Giydiği her sahne kıyafeti ile çok konuşulan güzel sanatçı bu kez göğüs dekolteli ve şortlu bir sahne kostümü tercih etti.

14.06.2022-17:22 - (Son Güncelleme: 14.06.2022-17:25) Derya Uluğ hem sesiyle hem de dekoltesiyle gönülleri fethetti! Göğüs dekolteli kıyafeti görenleri mest etti

Konserlerinde çekilen görüntüleri sık sık sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşan Derya Uluğ son sahnesinde dinleyenleri kendisine hayran bıraktı. Sosyal medya hesabında 1 milyon takipçisi olan güzel sanatçının Hadi Çal, Kanunlar Gibi, Sana Çıkıyor Yollar şarkıları müzik severlerden tam not aldı. Giydiği kıyafetlerle de adından sıkça söz ettiren Derya Uluğ, göğüs dekolteli kıyafeti ile herkesi büyüledi. İşte o sahne kıyafeti…

Sahnede harikalar yaratıyor

Türkçe Pop’un sevilen isimlerinden olan Derya Uluğ, sık sık hayranları ile sahnelerde buluşuyor. Şarkılarıyla çok dinlenen Derya Uluğ’un düzgün fiziği de dikkatlerden kaçmıyor.

Derya Uluğ Göğüs Dekoltesi

1.66 boyundaki şarkıcı 2016 yılında "En İyi Çıkış Yapan Solist" ödülünün sahibi oldu. Okyanus ve Canavar isimli şarkılarıyla şöhret basamaklarını bir bir tırmanan Derya Uluğ, şimdilerde sahnelerin aranan ismi haline geldi.

Derya Uluğ Sahnede Harikalar Yaratıyor

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve Haliç Üniversitesinde eğitimi tamamlayan güzel şarkıcı sevenlerini asla yalnız bırakmıyor.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal