Nur Viral hamile mi? Hayatta Her Şey Var sunucusu Nur Viral kiminle evli?

Hayatta Her Şey Var programının güzel sunucusu Nur Viral, gerek yaptığı yorumlar gerekse verdiği tepkiler ile ekranda görmeyi sevdiğimiz sunuculardan bir tanesi. Son zamanlarda kilolu hali ile dikkat çeken Nur Viral 'in hamile olup olmadığı konusu fanları tarafından merak ediliyor. Peki Nur Viral hamile mi? Nur Viral 'in kiloları hamilelikten mi? İşte detaylar..

14.06.2022-17:49 - (Son Güncelleme: 14.06.2022-17:49) Nur Viral hamile mi? Hayatta Her Şey Var sunucusu Nur Viral kiminle evli?

Televizyon ekranlarında görmeyi en çok sevdiğimiz sunucular başında gelen Nur Viral hamile mi? Nur Viral evli mi yoksa boşandı mı? gibi sorular oldukça merak edilmeye başlandı. Beyaz TV 'de yayınlanan Hayatta Her Şey Var adlı programın sunuculuğunu yapan Viral 'in son zamanlarda kilolu hali dikkat çekmeye başladı ve bu durum görenlerin kafasında hamile mi sorusunu oluşturdu. Peki Nur Viral hamile mi? Nur Viral 'in kiloları hamilelikten mi? sorularının cevapları..

Nur Viral hamile mi

Güzel sunucu Nur Viral kim?

Beyaz TV 'de Hayatta Her Şey Var adlı programın sunuculuğunu yaptığı Nur Viral kim? Evli mi, boşandı mı? Nur Viral hamile mi yoksa estetik operasyon mu geçirdi? gibi sorular günden güne merak konusu olmaya devam ediyor.

1993 yılında dünyaya gelen Nur Viral, Tatlıses TV ekranlarında başlayan Hayat Ağacı adlı program sunuculuğunun ardından Beyaz TV 'de Hayatta Her Şey Var programının sunuculuğunu yapmaya başladı. Kanal 7 'de Bizim Doktorlar programında sunuculuk yaparken şöhret basamaklarını tırmanan güzel sunucu daha sonradan Beyaz TV 'ye sunucu olarak transfer edilmiştir.

Bugüne dek 2 kere dünya evine giren Nur Viral, 2. evliliğini 2016 'da Cemil Ertem ile yapmış ve maalesef 2019 'da da boşanmıştır. Ekranların sempatik sunucusu Viral şu anda ise bekardır.

Nur Viral cemil

Nur Viral 'in kiloları hamilelikten mi?

Ekranda izleyicilerin severek takip ettiği sunucuların başında yer alan Nur Viral, hamile iddiaları ile gündeme gelmişti ancak güzel sunucu hamile değil. Nur Viral 'in kilolarının sebebi hamilelikten mi diye iddialar ortaya atılmıştı ancak Viral 'in hamile olmadığı sadece biraz kilo aldığı ortaya çıktı.

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal