Depresyona İyi Geliyor Yorgunlu Alıyor! Limonu Yatak Odanıza da Koyun!

Vücut ve ruh sağlığı için oldukça iyi olan limon, günün yorgunluğunu almada ve keyifli bir uyku çekmede de size yardımcı olacak. Yatak odanıza koyacağınız birkaç limon dilimi ile hem kendinizi daha rahatlamış hissedecek hem de derin nefes almanıza yardımcı olacaktır.

26.08.2019-09:40 - (Son Güncelleme: 26.08.2019-09:40) Depresyona İyi Geliyor Yorgunlu Alıyor! Limonu Yatak Odanıza da Koyun!

Vücut sağlığına iyi gelen limon ruh sağlığına da oldukça faydalı. Yorgunluk ve bitkinlik gibi modern çağın olumsuzluklarına fresh bir kokuyla gideren limonu mutfaklarınızdan yatak odalarına da taşıma isteyeceksiniz.

DERİN VE TEMİZ NEFES ALIN

Daha derin, sağlıklı ve temiz nefes almanızı sağlar.  Soğuk algınlığı ve astım gibi tedavisilere destek olur. Gece rahat bir uyku uyumanıza destek oluyor. 

LİMON YAĞI DAMLATIN

Yalnızca limon değil limon yağının da insan psikolojisi üzerinde pozitif etkileri bulunuyor. Ruh halinizi iyileştirmek ve depresyonu önlemek için bu yağı evinizde havaya sıkabilir damlatabilirsiniz. 

Limon yağının yalnızca psikolojimiz üzerinde değil pekçok konuda sayısız yararı bulunuyor. Bunlar; cildi yumuşatıyor ve temziliyor, zayıflama sürecinizi hızlandırıyor, dişlerin beyazlatılmasına destek oluyor. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal