Depremzedelere moral vermek için Türkçe, İngilizce ve Urduca dayanışma şarkısı: Ey Türkiyem

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sonrası milyonlar el ele verdi. Yurt içi ve yurtdışında düzenlenen yardım kampanyaları devam ederken bazı ünlü isimler ise depremzedelere moral için harekete geçti. Ünlü şarkıcı Davut Güloğlu, ABD'li ünlü sanatçı Della Miles ve Pakistanlı ünlü şarkıcı Abrar Ul Haq düetiyle depremden etkilenen vatandaşlar için "Ey Türkiye'm" eserini seslendirildi.

06.04.2023-16:13 - (Son Güncelleme: 06.04.2023-16:44)

Yüzyılın felaketi olarak adlandırılan depremler 11 ilde birden büyük yıkımlara ve can kayıplarına sebep olurken tüm Türkiye tek yürek olarak deprem bölgesine yardım etmişti. Enkaz çalışmaları biterken, afetten etkilenen vatandaşların da yaraları hep birlikte sarılmaya devam ediyor. 

Yasemin’de yer alan haberde, öte yandan ünlü isimlerden hala deprem bölgesinde olanlar varken bazıları ise deprem bölgesi sanatlarını icra etmekte. Karadeniz'in sevilen sanatçısı Davut Güloğlu, Türkiye sevdasıyla ve Müslüman olmasıyla bilinen ABD'li şarkıcı Della Miles ve Pakistanlı sanatçı Abrar Ul Haq'ın yorumuyla Turgay Evren'in kaleme aldığı "Ey Türkiyem" şarkısı seslendirildi. Güloğlu, şarkının 'MY TURKIYE' adıyla Youtube ve Dijital Platformlarda yer aldığını belirtti.

Depremzedeler moral vermek için

"Yeniden ayağa kalkacağız seninle"

Ey Türkiyem klibinin bir kısmını sosyal medya hesabından yayımlayan Güloğlu, "Depremden etkilenen kardeşlerimiz için ABD’li ünlü sanatçı @dellamilesofficial ve Pakistanlı ünlü sanatçı @abrarulhaqpk ile birlikte; @turgay.evren.official’in kaleme aldığı, bestesinde Ali Tolga Demirtaş’ın katkısı olan eseri seslendirdik. Hep birlikte Türkçe, İngilizce ve Urduca dillerinde bir dayanışma şarkısı hazırlarken; depremden etkilenen kardeşlerimiz için AFAD’a bağış yoluyla yardıma devam etmeye teşvik ettik. Tamamı; Youtube ve Dijital Platformlarda “O MY TURKIYE” olarak yer almaktadır. Desteğinizi bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal