Depremin boyutunu gösteren görüntüler gelmeye devam ediyor: Yol tamamen paramparça oldu

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depremin neden olduğu yıkımın boyutunu gözler önüne seren yeni görüntüler gelmeye başladı. Pazarcık ilçesinde otoban bağlantı yolunun son halini görenler şaşkına döndü.

13.02.2023-10:43 - (Son Güncelleme: 13.02.2023-17:57) Depremin boyutunu gösteren görüntüler gelmeye devam ediyor: Yol tamamen paramparça oldu

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçesinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin neden olduğu yıkımın boyutu her geçen gün gelen yeni görüntüler ile gözler önüne seriyor. 30 metre derinliğinde yaklaşık 300 metre uzunluğunda meydana gelen dev yarıklar görenleri dehşete düşürüyor.

Havdan görüntülendi

Havdan görüntülendi

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depremin büyüklüğünü gözler ününe seren otoban bağlantı yolu çevresinde oluşan devasa yırtıklar havadan görüntülendi.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan merkezli iki büyük deprem 10 ilde binlerce vatandaşın hayatını kaybetmesine neden oldu. Binlerce binanın yıkıldığı depremin yıkıcı boyutunu ortay koyan yeni görüntüler gelmeye devam ediyor

Yol paramparça oldu

Yol paramparça oldu

İlk depremin merkez üssü Pazarcık ilçesi sınırlarında yer alan Adıyaman-Şanlıurfa-Gaziantep Otoyolu'nun üzerinden geçen Köşeli köyünün de yolu tamamen yok oldu. Yolda ve çevresindeki arazide oluşan devasa çatlaklar depremin büyüklüğünü bir kez daha gösterdi. Bölge İHA ekibi tarafından dron ile havadan görüntülendi.

Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal