13.02.2023-15:51 (Son Güncelleme:13.02.2023-15:51)


1

Türkiye tarihinin en büyük acılarından biriyle mücadele ederken bir yandan da deprem bölgesine provokasyon yapmaya çalışan siyasiler ile mücadele ediyor.



2

Deprem bölgesine giden bazı fenomen, ünlü ve siyasi isimler insanların acıları üzerinden yalan haberler ortaya atarak vatandaşı galeyana getirmeye çalışıyor.



3

Bu isimlerden biri olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Adıyaman merkezde yaptığı açıklamada "116 saattir burada devlet yok" iddiasında bulundu.



4

İnce açıklamalarında şöyle dedi: "116 saattir yoksunuz, çadırı kuramamışsın, enkazın altından bir kişi çıkarıyorsun, ama enkaz altında onlarca kişi var."



5

"Hala bu bölgede tuvalet işi çözülmemiş. Hala çişini, kakasını çözememiş bir devlet enkazı nasıl çözecek. Bitmişsiniz siz" dedi. Bunun üzerine depremin yaşandığı anlardan beri bölgede olan ve canla başla çalışan Ünlü oyuncu Furkan Aksoy, Muharrem İnce'nin 116 saattir devletin Adıyaman'da olmadığı yönündeki bu açıklamasını yalanladı.



6

Kendisi de Adıyaman'da olan Aksoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Vallahi de billahi de yalan söylüyor. 2. günden beri Adıyaman'dayım. Böyle bir şey yok. Herkes canla başla çalışıyor” dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr