Denys Antyukh: Fenerbahçe ile oynayacağımız rövanş maçını kazanmalıyız

Dinamo Kiev’in başarılı orta saha oyuncusu Denys Antyukh, Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Fenerbahçe ile oynayacakları rövanş karşılaşması öncesinde konuştu. İstanbul’da gol atıp kazanmaları gerektiğini söyledi.

24.07.2022-09:10 - (Son Güncelleme: 24.07.2022-09:10)

UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda temsilcimiz Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta içerisinde oynanan karşılaşmada Polonya’da Dinamo Kiev ile golsüz berabere kalmıştı.

Zorlu eşleşmeden galip gelecek olan taraf İstanbul’da oynanacak olan rövanş karşılaşmasında belli olacak olurken, Dinamo Kiev’in yıldız isimlerinden Denys Antyukh, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Denys Antyukh, yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘Takımda hava gayet iyi!’

Fenerbahçe ile oynayacağımız rövanş karşılaşması öncesinde takımdaki havanın gayet iyi olduğunu söyleyebilirim. Cuma günü dinlendik ve cumartesi günü ikinci maç için hazırlıklara yeniden başladık. Takım iyi durumda ve iyi bir şekilde hazırlanıyoruz.


‘Rövanş maçında İstanbul’a gelip…’

Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Fenerbahçe’ye karşı oynadığımız ilk maçta önemli olan şey kaybetmemiş olmaktı. Her şey ikinci maçta bizim elimizde. Durum aslında çok açık, rövanş karşılaşması önümüzde, İstanbul’a gidip gol atıp kazanmalıyız.

‘İlk maçta fazla hata yapmadık’

Genel olarak futbolcular, futbolda hata yapar. Polonya’da Fenerbahçe ile oynadığımız Şampiyonlar Ligi ön eleme turu ilk karşılaşmasında ise takım olarak çok fazla hata yapmadığımızı söyleyebilirim.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal