Denizli'de boşanmak üzere olduğu eşi, kadın kılığına girip arabasını benzinle ateşe verdi

Kadın kıyafeti giyerek başörtüsü takan, yüzünü de maskeyle gizleyen adam, boşanma aşamasındaki eşinin otomobilini kundakladı. Görüntüler ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

02.03.2022-15:00 - (Son Güncelleme: 02.03.2022-15:27)

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde kadın kıyafeti giyip başörtüsü takan, yüzünü de maskeyle gizleyen 32 yaşındaki F.C. boşanma aşamasındaki eşinin otomobilini benzin döküp, ateşe verdi. F.C.'nin elinde benzin bidonuyla otomobile doğru yürüdüğü o anlar, çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. 

Kullanılmaz hale geldi

20 Şubat Pazar günü, gece saat 01.00 sıralarında Denizli'nin Merkezefendi ilçesi 1200 Evler Mahallesi'nde park halinde bulunan bir otomobilde yangın çıktı. Otomobilin yandığını fark eden vatandaşlar, polis ve itfaiyeye haber verdi. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını söndürdü. Otomobil ise kullanılamaz hale geldi. 

Kundaklanan Otomobil

Boşanma aşamasındaki eşinin yaktığı tespit edildi

Yaşanan ilginç olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri kundaklanan aracın 28 yaşındaki A.C. isimli kadına ait olduğu bilgisine ulaştı. Ekipler, otomobilin benzin dökülerek yakıldığını tespit etti. 

Sokakta yürütülen inceleme çalışmaları spnucu bir iş yerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını izleyen polis ekipleri şüpheliyi belirledi. Polis, elinde bidonla yürüyen şüphelinin başörtüsü takıp, kadın kıyafeti giyen, yüzünü de maskeyle gizleyerek kendisine kadın görünümü veren bir erkek olduğunu tespit etti. Detaylandırılan incelemede ise şüphelinin A.C.'nin ayrı yaşadığı, boşanma aşamasındaki eşi F.C. olduğu belirlendi. 

Polis ekipleri, kendine kadın görünümü vererek otomobili yakan F.C.'nin yakalanması için inceleme çalışmaları başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal