Denizbank, Ziraat Bankası ve Akbank vatandaş için güçlerini birleştirdi! Gelir belgesiz ve kefilsiz ihtiyaç kredisi kampanyası başlatıldı

Denizbank, Ziraat Bankası ve Akbank vatandaş için güçlerini birleştirdi. Bu üç banka tarafından gelir belgesiz ve kefilsiz ihtiyaç kredisi kampanyası başlatıldı. Detaylar haberimizde...

19.06.2022-17:45 - (Son Güncelleme: 19.06.2022-17:45) Denizbank, Ziraat Bankası ve Akbank vatandaş için güçlerini birleştirdi! Gelir belgesiz ve kefilsiz ihtiyaç kredisi kampanyası başlatıldı

Enflasyon karşısında maaşları hızla eriyen vatandaşlar günlük ihtiyaçlarını karşılamak adına bankaların ihtiyaç kredilerini araştırmaya başladı. Ek gelir bulma amacıyla araştırmalarını yoğun bir şekilde devam ettiren insanlara üç bankadan müjdeli haber geldi. Denizbank, Ziraat Bankası ve Akbank vatandaş için güçlerini birleştirdi. Bu üç banka tarafından gelir belgesiz ve kefilsiz ihtiyaç kredisi kampanyası başlatıldı. Bankaların ihtiyaç kredilerinin detaylarını öğrenmek isteyenler arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor.

Denizbank, Ziraat Bankası ve Akbank vatandaş için güçlerini birleştirdi

Denizbank, Ziraat Bankası ve Akbank vatandaş için güçlerini birleştirdi. Bu üç banka tarafından başlatılan kampanyaya göre düşük faiz oranları ve gelir belgesiz olarak 50 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi fırsatı vatandaşlara sunulacak. İşte bankaların ihtiyaç kredisi kampanyaların detayları:

ihtiyaç kredisi

Denizbank ihtiyaç kredisi

İhtiyaç kredilerini Denizbank’tan almak isteyen vatandaşlar, başvuru için T.C. kimlik numaralarını SMS ile 3280’e göndererek ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirler. Başvurunun olumlu veya olumsuz olarak bir geri dönüşü olacaktır. Başvurusu onaylanan vatandaşların alacakları ihtiyaç kredisi miktarı cep telefonlarına SMS olarak iletilecek ve bu tutar en yakın banka şubesinden çekilebilecektir.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi

Türkiye’nin önemli kamu bankalarından birisi olan Ziraat Bankası’ndan da ihtiyaç kredisi almak mümkün. Kredilerini Ziraat Bankası’ndan almak isteyenler bankanın kendilerine en yakın şubelerine ziyarette bulunabilir, internet veya mobil bankacılık uygulamalarına giriş yaparak ihtiyaç kredisi başvurularını kolaylıkla gerçekleştirebilir.

Akbank ihtiyaç kredisi

Önemli bankalarımızdan birisi olan Akbank’a başvuru yapmak isteyen vatandaşların başvuru için Kredi yazıp boşluk bırakarak T.C. kimlik numaralarını 4425’e SMS ile göndermeleri yeterli olacak. Akbank’ın müşterisi olan vatandaşlar ise ihtiyaç kredisi başvurularını Akbank Direkt uygulaması üzerinden yapabilirler. Başvuru için gerekli şartları sağlayan vatandaşlara alacakları ihtiyaç kredisi miktarları yine SMS olarak iletilecektir.

Bu üç bankanın ihtiyaç kredileri 36 aya varan vade seçenekleri ve düşük faiz oranlarıyla vatandaşların başvurusuna açık olacak. 50 bin TL’ye kadar alınabilecek olan ihtiyaç kredilerine başvuru yapmak isteyenlerin kredi puanının 1200 ve üzerinde olması gerekiyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal