Deniz Polisi Ekipleri Selde Kaybolanları Karadeniz'de Arıyor!

Sel felaketlerinin ardından acı bekleyiş hala devam ediyor. Görevli ekipler denizde kayıp arama çalışmalarına devam ediyor.

19.08.2021-13:44 - (Son Güncelleme: 19.08.2021-13:54) Deniz Polisi Ekipleri Selde Kaybolanları Karadeniz'de Arıyor!

Kastamonu’da 11 Ağustos'ta şiddetli yağışlar sonrasında yaşanan sel, can kayıplarıyla birlikte bölgeye büyük hasar vererek felakete yol açtı. Yaşanan felakette bugüne dek 62 kişi yaşamını kaybetti. Sel felaketi sonrasında deniz polisi ekipleri, Karadeniz açıklarında kayıpları arama çalışmalarına devam ediyor… Haklarında kayıp ihbarı olan kişiler polis ekipleri tarafından, Karadeniz açıklarında ve Ezine Çayı bölgesinde aranmaya devam ediyor. Su altında yapılan aramalarda ise dalgıç polisler görev alıyor. İstanbul Deniz Limanı Şube Müdürlüğünde görev alan bot amiri Besim Alper Çıplak, sel felaketinin ardından bölgede yoğun şekilde çalıştıklarını belirtti.


VATANDAŞLAR EKİPLERE YARDIMCI OLUYOR

Vatandaşlara yardımcı olmak için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini söyleyen Çıplak, "Emniyet Genel Müdürlüğü olarak kurbağa adamlarımız, polis arama kurtarma timlerimiz, gemi adamlarımız, hava unsurlarımız, diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla beraber elimizden geleni yapıyoruz.’’ şeklinde konuştu. Bot Amiri Çıplak ‘’Dere ve akarsu içinde, akarsuyun denize döküldüğü noktada, açık denizde vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya çalışıyoruz.’’ diyerek her şeyden önce görevlerinin vatandaşımıza yardımcı olmak ve onların huzur ve güven içinde yaşamasını sağlamak olduğunu belirtti. 

YARALARI SARMAYA ÇALIŞIYORUZ

Vatandaşların bölgede kendilerine yardımcı olduklarını da söyleyen Çıplak ’’Kendi zorluklarını unutup bizi rahat ettirmeye çalışıyorlar. Herhangi bir kayıp kalmaması için uğraşıyoruz.’’ dedi. Bölgede kayıp ve cenaze kalmayana dek vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya devam edeceklerini belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal