05.04.2024-10:55 (Son Güncelleme:05.04.2024-10:55)


1

Başrollerini Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın paylaştığı Bahar dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiriyor.



2

Her bölümü sosyal medyada gündem olan dizi bu kez çekim hatasıyla adından söz ettirdi. Demet Evgar'ın o sahnesi seyircinin gözünden kaçmadı.



3

MF Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, Neslihan Yeşilyurt’un yönettiği popüler dizi "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" yayınlandığı günden bu yana gündem olmaya devam ediyor.



4

Sevilen senaryosunu Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı; büyük hayallerle tıp okuyan, sonrasında hayatını eşine ve iki çocuğuna adayan Bahar’ın (Demet Evgar) ani bir hastalıkla değişen hayatına ve dönüşümünü konu alan dizi her bölümüyle sosyal medyada olay oluyor.



5

Kadrosunda Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın gibi usta isimlerin yer aldığı dizi oyuncu kadrosu ve hikayesiyle de izleyenlerin kalbini kazandı. "Dr. Cha" dizisinden uyarlanan dizi reytinglerde de oldukça başarılı gidiyor. Dizinin son yayınlanan bölümünde yapılan bariz bir çekim hatası ise dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı.



6

Rengin'in ameliyatından çıkan Bahar, içine şüphe düştüğü için soluğu Timur'un odasında almıştı. O sırada yürürken üzerinde gri bir bluz vardı.



7

Bahar'ın Timur'un odasına girdiğinde üzerindeki gri bluzun rengi saniyeler içerisinde beyaza döndü. O anlar izleyicinin gözünden kaçmadı.



8

Bahar dizisindeki çekim hatası kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. O sahneye 'Bu diziden beklemezdim', 'Çok iyi bir yapım ufak hatalar olur' gibi yorumlar geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr