05.04.2024-10:02 (Son Güncelleme:05.04.2024-13:33)


1

Türkiye tam 13 sene önce, 15 Şubat 2011'de Edirne'de işlenen vahşi bir cinayete ağladı. Havsa ilçesinin Şerbettar köyünde çiftçilik yapan Emine-İlkay Karakoç çiftinin 3 çocuklarının en büyüğü olan 8 yaşındaki minik Hasret Karakoç, okula gitmek için evden çıktı ve bir daha geri dönmedi.



2

Aile tüm arama çalışmalarına rağmen çocuğu bulamayınca jandarma ekipleri uzman köpeklerinin de katıldığı çalışmalar sonucu küçük çocuğun botu, harabe halindeki bir evde bulundu.



3

Botlarının bulunmasının ardından da küçük kızın cesedi, evin içinde toprağa gömülmüş halde bulundu. Evin sahibi olan Sabahat Şen ile 16 yaşındaki oğlu Serkan Şen gözaltına alındı.



4

Serkan Şen ifadesinde "Hasret kovaladığı kedinin arkasından eve girdi. Ben de peşinden gittim. Camın kenarındayken onu ittim ve yere düşüp başını çarptı. Öldüğünü sanıp gömdüm. Sanırım gömerken yaşıyordu" dedi. Serkan Şen tutuklandı, hapse atıldı.



5

ATV'deki 'Esra Erol'da' programına bir süre önce başvuran Mehmet Altun, kendisini terk eden 6 yıllık eşi Rabia Altun ile barışmak istediğini söyleyerek yardım istedi. Altun çifti programa çıktı. Rabia Altun eşinin kendisini 15 kez aldattığını belirtip "Son aldatması da çocuklarımızın bakıcısı Meryem ile oldu. Mesajlarını yakaladım" dedi. Bunun üzerine 'Dadı Meryem' de programa çıkmaya başladı.



6

Dünkü yayında korkunç sır açığa çıktı. Esra Erol, 'Dadı Meryem'e, "Sen bir çocuğu öldürüp gömmüşsün ve hapis yatmışsın. Çocuklardan uzak durmalısın" dedi.



7

Esra Erol "Geçmişte işlemiş olduğun cinayette mağdur olan kim? 8 yaşında bir kız çocuğu. Sen bu olaydan sonra çocuklara yaklaşmamalısın." deyince stüdyo buz kesti. Meryem Hanım ise "O olay olduğunda ben 16 yaşındaydım. Kazayla ilgili olan bir durum." diyerek kendini savundu. Esra Erol olayın ayrıntılarını da anlattı. Erol, "8 yaşındaki Hasret, gömülü halde bulundu. Jandarma kendi aramalarında ıslak zeminde köpeklerle araştırma yapıyorlar. Kullanılmayan bir binada gömülü halde bulunuyor" ifadelerini kullandı. Dadı Meryem de "Evet ama o zaman 16 yaşındaydım. Kaza sonucu meydana geldi. Ben o cinayetten 9 yıl hapis yattım" dedi. Türkiye'yi derinden sarsan olayın her ayrıntısı birbirinden dehşet vericiydi. Posta'nın haberine göre ise Meryem'in ya da o zamanki adıyla Serkan'ın öldürdüğü çocuk Hasret'ti. Meryem hapisten çıktıktan sonra cinsiyetini ve adını değiştirmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr