28.02.2024-09:24 (Son Güncelleme:28.02.2024-17:37)


1

Sevilen oyuncu Demet Evgar'ın başrolünde yer aldığı Bahar dizisi reytingleri kasıp kavururken, son bölümde Evgar'ın sahneye çıkıp Bülent Ersoy'un 'Ümit Hırsızı' şarkısını söylemesi sosyal medyayı çalkaladı.



2

Güzel oyuncunun sahnedeki dikkat çeken dansı ve sesiyle büyük beğeni toplarken geceye adeta damga vurdu. Demet Evgar'ın bu sahnesine sosyal medyada beğeni topladı.



3

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer aldığı 'Bahar' dizisi yeni bölümleriyle reytingleri kasıp kavurmaya devam ediyor. Her sahnesi çok beğenilen diziye bu defa Demet Evgar'ın sesi ve dansı damga vurdu.



4

Demet Evgar’ın hayat verdiği 'Bahar' karakterinin sahnede şarkı söylediği anlar alkış topladı.



5

Evgar’ın Bülent Ersoy'un 'Ümit Hırsızı' şarkısını söylediği sahne epey beğenildi.



6

Demet Evgar’ın dizideki oyunculuk performansına övgüler yağdı. O sahneye sosyal medyada; 'Bahar'a bayılıyorum', 'Herkese yetişecem derken kendine geç kalan bir kadının yeniden doğuşu bu', '10 numara oyunculuk 10 numara performans', 'Süper performans', 'Demet Evgar'ın kötü olma şansı zaten yok. Çok iyi bir oyuncu' gibi yorumlar yağdı.



7

Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu dizinin senaryosunu Ayça Üzüm’ün kaleme alıyor. MF Yapım imzalı dizinin kadrosunda; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp ve Hatice Aslan gibi isimler yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr