27.02.2024-17:35 (Son Güncelleme:27.02.2024-17:35)


1

Bir zamanlara damga vuran reyting rekortmeni dizi 'Doktorlar'da hayat verdiği 'Ela' karakteriyle hafızalara kazınan sosyetik güzel Yasemin Özilhan şimdilerde de sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor.



2

Geçtiğimiz günlerde ailecek kayak tatiline çıkan ünlü oyuncu, kayak kıyafetiyle dikkatleri üzerine çekmişti. Ünlü oyuncu bu kez kızlarıyla birlikte çekilen bir fotoğraflarının yayınlanması üzerine sosyal medyanın diline düştü.



3

Lüks yaşantısına dair yaptığı sosyal medya paylaşımıyla sık sık adından söz ettiren Yasemin Özilhan, ünlü iş adamı İzzet Özilhan ile evliliğinin ardından oyunculuk kariyerinden elini eteğini çekmişti.



4

İşte güzel oyuncu Yasemin Özilhan ve küçük kızları...

İşte güzel oyuncu Yasemin Özilhan ve küçük kızları...

2012 yılında ilk kızı Emine'yi, ardından 2013 yılında ikinci kızı Ela'yı dünyaya getiren Yasemin Özilhan, kişisel paylaşımlarının aksine kızlarını paylaşmamaya epey özen gösteriyor, hatta yüzlerinin görünmesini istememesiyle biliniyordu.



5

Şimdilerde Instagram hesabında 1,6 milyon takipçisi olan güzel oyuncu, ailecek çıktıkları Uludağ tatili sırasında kızlarıyla ilk defa poz verdi.



6

Aile hayatını gözlerden uzak yaşamaya özen gösteren Yasemin Özilhan, kişisel hesabından kızlarının yüzünü göstermemeye özen gösteriyordu ve çoğunlukla eşi İzzet Özilhan ile de paylaşım yapmıyordu. Uludağ tatili sırasında basın mensupları ile karşılaşan ünlü oyuncu, paylaşımları konusunda açıklamada bulundu.



7

Eşi İzzet Özilhan için fotoğraf çekilmeyi sevmediğini dile getiren ünlü oyuncu, "İzzet sevmiyor o yüzden tercih etmiyor diyelim." şeklinde konuştuktan sonra kızlarıyla poz verdi. Kısa süre içerisinde hızla yayılan fotoğraf üzerine Yasemin Özilhan'ın kızları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr