Demet Akbağ’dan Rasim Öztekin Açıklaması

Demet Akbağ, kalp krizi sonucu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden meslektaşı ve yakın dostu Rasim Öztekin ile ilgili acı gerçeği açıkladı.

11.03.2021-11:42 - (Son Güncelleme: 11.03.2021-11:42) Demet Akbağ’dan Rasim Öztekin Açıklaması

Rasim Öztekin, Pazar günü öğle saatlerinde kalp krizi geçirmişti. Kalbi duran usta oyuncu, apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Öztekin, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 62 yaşında aramızdan ayrılan oyuncu, dün gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Duayen oyuncunun acı haberi itüm Türkiye’yi derinden sarsarken Demet Akbağ’ın yaptığı açıklama dikkat çekti. Fizik tedavi için gittiği Nişantaşı'nda kameralara yansıyan Demet Akbağ, yakın dostu Rasim Öztekin hakkında konuştu.

‘AMELİYATI İHMAL ETMİŞ’

Rasim Öztekin'i kaybetmenin acısını yaşayan oyuncu, ‘Çok ağladım’ diyerek usta oyuncuyla ilgili acı gerçeği açıkladı. Tv100'ün haberine göre; ünlü oyuncu, ‘Kalp zaten problemliydi. Bir de kovid sebebiyle olması gereken bir ameliyatı da galiba ihmal etmiş. Bu dönemde hastaneye gitmek istememiş. Ani gelen bir kalp krizi aramızdan ayrıldı. Hepimizin başı sağ olsun’ şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal