Camdaki Kız Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu Mu?

Merakla beklenen Kanal D'nin yeni dizisi Camdaki Kız'ın ilk fragmanı yayınlandı. Dizinin yayınlanan bu fragmanının ardından Camdaki Kız için araştırmalar başladı. Camdaki Kız ne zaman başlayacak? Camdaki Kız dizisinin yayın tarihi belli oldu mu?

11.03.2021-11:38 - (Son Güncelleme: 11.03.2021-11:38) Camdaki Kız Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu Mu?

Hikayesini Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kaleme aldığı Camdaki Kız dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Camdaki Kız dizisinin konusu kadar dizinin ne zaman yayınlanacağı da merak konusu oldu. 

CAMDAKİ KIZ KONUSU

Doğduğun Ev Kaderindir, Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı, İstanbullu Gelin gibi dizilerin hikayesini kaleme alan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabı Camdaki Kız da dizi olacak. Yönetmenliğini Nadim Güç'ün yapacağı dizinin konusu Hayri isimli bir elektrikçi ile Nalan'ın hikayesinden oluşuyor.

Hayri fakir ve eğitimsiz bir çevreye sahipken Nalan zengin, eğitimli ve yüksek statülü bir ailenin kızı. Nalan ve Hayri farklı kişilerle evlidirler fakat birbirlerine aşık olunca Nalan kocasından boşanır. Hayri ise eşini boşamak istemez.

Birlikte yaşamaya başladıktan sonra ise Nalan, babasından kalan maaşla geçinir ve 7 yıl boyunca dışarıya çıkmaz. Hayri çok kıskanç bir insan olduğu için buna izin vermezken bir süre sonra Hayri başka bir sevgili bulup Nalan'dan ayrılmak ister. 

Bunu öğrenen Nalan intihara kalkışır. Böylelikle Hayri, Nalan'ı psikiyatriste götürür ve ikisinin de geçmişinde yaşadıkları zorluklar ortaya çıkar. Camdaki Kız kitabının hikayesinin diziye uyarlanması bekleniyor. Dizi, 1 Nisan 2021 Perşembe günü başlayacak.

CAMDAKİ KIZ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLERDİR? 

Burcu Biricik, Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç,  Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek yer alıyor. Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Nadim Güç'ün üstlendiği Camdaki Kız yakında Kanal D ekranlarında olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal