Demet Akalın'ın Kızı Hira, TikTokerlara Servet Ödedi!

Demet Akalın’ın kızı bildiğiniz üzere tam bir TikTok hayranı. Akalın’ın kızı Hira, geçtiğimiz günlerde bir fenomene tam 7 bin TL gönderdi. Kredi kartı geçmişini görüntüleyen ünlü şarkıcı sinirden deliye döndü ve tüm TikTok fenomenlerine isyan etti.

30.03.2021-10:11 - (Son Güncelleme: 30.03.2021-16:00) Demet Akalın'ın Kızı Hira, TikTokerlara Servet Ödedi!

Star TV ekranlarında ünlü şarkıcı Alişan ile birlikte program sunan Demet Akalın geçtiğimiz gün şaşkınlık yaratan bir olay ile karşılaştı. Kızı Hira, annesinin telefonunu alarak sosyal medya platformlarından biri olan TikTok üzerinden bir fenomenin canlı yayınına katıldı. Hira’yı yayında gören fenomen ise ‘Çiçek emojisine bas’ diyerek kendisine para göndertti.

ÇİÇEK YÜZÜNDEN 7 BİN TL ÇEKİLDİ!

Yaşadığı olay karşısında hem şaşıran hem de öfkelenen ünlü şarkıcı Demet Akalın, ‘Bütün anne ve babalar beni iyi dinlesin. Bugün ben yayındayken Hira da ders arasındayken TikTok'a giriyor ve bir kızın canlı yayınını açıyor. Kız 'Bana çiçek gönder böcek gönder, teşekkür ederim Hira' demiş. Ve kredi kartımdan 7 bin TL çekiliyor. TikTok fenomeniyle görüştüm 'Bunun muhatabı Apple' diyor. Apple'a başvurduk oradan geri dönüş yok. Bu resmen bir hırsızlık. Çocuklar bunlara maruz kalıyor gerçekten çok ayıp. Ne kadar ayıp ne kadar günah’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

Akalın paylaşımında tüm anne ve babaları bu konuda dikkatli olması için de uyardı!

‘30 KURUŞLUK BİR GÜL SADECE’

Hira Kurt'un farkında olmadan para gönderdiği Özgür Balakar isimli fenomen de sosyal medya hesabından gereken açıklamayı yaptı. Balakar, ‘Ben canlı yayın yaparken birileri pahalı hediyeler gönderdi. Profiline girdiğimde de Hira yazıyordu. Sonra bana onun Demet Akalın'ın kızı olduğunu söylediler. Biz de geçenlerde Demet Akalın'ın evine gitmiştik Hira'yı görmek için. Ben de onun olduğunu görünce teşekkür ederek Demet Akalın'ın kızı Hira isen bir tane gül gönder dedim. Gönderilen gül emojisinin fiyatı da 30 kuruş. O da gönderdi’ ifadelerini kullandı.


‘KALBİM KIRILDI’

‘Burası böyle bir platform, biz bu hediyeleri zorla çekmiyoruz kimseden onlar gönderiyor. Bize soyguncu demen beni gerçekten çok kırdı. Parayı geri gönderirim Demet Abla. Sakin ol, sakinleş. Tek derdimiz para olsun.’

TikTok fenomeninin açıklamaları üzerine ünlü şarkıcı öfkelendi ve hemen avukatı ile iletişime geçti. Fenomenden parayı geri alacağı zaman çocukların geleceği için kullanacağını da belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal