Demet Akalın'ın eski eşi Oğuz Kayhan bir süredir aşk yaşadığı Merve Şarapçıoğlu'nun evine bıçakla saldırdı

Ünlü oyuncu Berk Oktay'ın eski eşi Merve Şarapçıoğlu, Oğuz Kayhan'dan ayrılmak istediğini söyleyince korkunç bir gerçekle karşılaştı. İşte habere ilişkin o detaylar...

19.03.2022-10:41 - (Son Güncelleme: 19.03.2022-10:41)

Fox Tv'nin en sevilen dizileri arasında yer alan Yasak Elma'nın kadrosuna, başarılı oyuncu Berk Oktay da katılmıştı. Dizide Çağatay karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu, hem başarılı kariyeri hem de özel hayatıyla sık sık magazin gündemine düşmeye devam ediyor. Kendisi gibi oyuncu olan Yıldız Çağrı Atiksoy'la aşk yaşayan ve evlenmek için gün sayan Oktay bu kez yolunda giden ilişkisi ile değil, eski eşi nedeniyle gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz aylarda bir süredir evli olduğu eşi Merve Şarapçıoğlu'ndan özel görüntülerini yayınladığı gerekçesiyle olaylı şekilde boşanan Oktay'ın eski eşi de boşanmanın ardından yeni bir aşka yelken açmıştı. Başarılı şarkıcı Demet Akalın'ın evlendiği yıl boşandığı eşi Oğuz Kayhan'la ilişki yaşaşamaya başlayan Şarapçıoğlu'ndan kötü haber geldi. 

Ayrılık kararını duyan ünlü isim çılgına döndü 

Ünlü oyuncu Berk Oktay'la yaşadığı aşk ve biten evliliği sonrasında, işletmeci Oğuz Kayhan'la bir ilişkiye başlayan Merve Şarapçıoğlu'ndan kötü haber geldi. Bir dargın bir barışık olan ünlü isimlerden ilişkisini noktalamak isteyen Şaraçıoğlu, Kayhan'la telefonda tartışmaya başladı. Yaşanan bu tartışma sonrasında ise ünlü işletmeci Kayhan soluğu avukat Merve Şarapçıoğlu'nun evinde aldı. Eline aldığı bıçakla kendisinden ayrılmak isteyen Şarapçıoğlu'nun evine alkollü bir şekilde giden Kayhan'ın ise olay çıakrdığı ortaya çıktı. 

Oğuz Kayhan bıçakla saldırdı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal