Demet Akalın’ın Attığı Tweet Ortalığı Karıştırdı: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yayından Kalktı mı?

Salı akşamlarının reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni bölümünün dün yayınlanmaması üzerine, Demet Akalın’ın attığı tweet ortalığı karıştırdı. Peki EDHO yayından mı kalktı? İşte detaylar…

30.03.2020-15:30 - (Son Güncelleme: 27.10.2021-09:53)

Salı akşamlarının reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni bölümünün dün yayınlanmaması üzerine, Demet Akalın’ın attığı tweet ortalığı karıştırdı. Peki EDHO yayından mı kalktı? İşte detaylar…

ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın dün akşam yayınlanması beklenen yeni bölümünün, yayınlanmaması üzerine ortalık karıştı. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi isimlerin yer aldığı EDHO Salı akşamlarının en gözde dizisi. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizinin, beklenen yeni bölümünün yayınlanmaması üzerine, dizinin sıkı takipçilerinden ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter hesabından ‘EDHO başlamadı niye?’ diye yaptığı yorumla ortalık karıştı. 

DEMET AKALIN’IN EDHO TWİTİ ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Dün akşam yayınlanması beklenen EDHO’nun, yayın saatinden yerine başka bir filmin yayınlanması kafaları karıştırdı. Dizinin sıkı takipçilerinden Demet Akalın ise twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda,  ‘EDHO başlamadı niye?’ sorusuna takipçisi ‘Demet Hanım, Oktay Bey'i arayıp sorsanız size zahmet’ cevabını verdi. Ünlü popçu ise takipçisine ‘Bilmiyorlar’ yanıtı vererek EDHO’nun başrol oyuncularının da durumdan haberdar olmadığını ifade etti. 

EDHO yayından kalktı mı?

EDHO’NUN YERİNE BABA PARASI FİLMİ YAYINLANDI

Günlerdir yeni sezon tanıtımı yapılan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, dizisini izlemek için saatinde ekran başına geçen izleyici, EDHO’nun yerine Baba Parası filmini görünce şaşırdı. 

KANALDAN RESMİ BİR AÇIKLAMA GELMEDİ

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezon son bölümünün yayınlanmamasıyla ilgili ne kanaldan ne de dizinin yapım şirketinden resmi bir açıklama geldi. Ancak magazin kulislerinde dönen dedikoduya göre, dizinin oyuncularının zam istediği, kanalla konuşulduğu ancak verilen sözlerin tutulmadığı için, yapımın yeni bölüm kasetini kanala vermediği iddia edildi. Ortaya atılan iddiaya kanal ya da yayım tarafından henüz bir açıklama gelmedi. 

DEMET AKALIN DA SABIRSIZLIKLA BEKLEDİ

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma, "EDHO başlamadı, niye?" notunu düştü.

OKTAY KAYNARCA DA BİLMİYORMUŞ

Ünlü popçunun twitter üzerinden yaptığı yaplaşıma kısa süre sonra bir takipçisi, "Demet Hanım, Oktay Bey'i arayıp sorsanız size zahmet" dedi. Akalın ise takipçisinin sorusuna, "Bilmiyorlar" yanıtını verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal