Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Bölüm Fragmanı

Ekranların reyting rekoru kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, heyecan dolu yeni bölümleriyle her Salı akşamı yayımlanmaya devam ediyor. EDHO yeni bölüm, EDHO 200. bölüm fragmanı. İşte detaylar…

17.02.2021-12:32 - (Son Güncelleme: 25.10.2021-11:15)

Baş rollerinde Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Hüseyin Avni Danyal gibi birçok ünlü isimin yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın, yeni bölü fragmanı. EDHO son bölüm, EDHO yeni bölüm, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz fragman, EDHO 200.bölüm fragmanı gibi en çok merak edilen başlıklarını sizin için haberimizde bir araya getirdik. İşte EDHO hakkında merak edilenler… 

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜM FRAGRAMI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölüm fragmanında İlyas Çakırbeyli'ye tuzak kuruldu. Kurulan tuzak sonrası arabada başından silahla vurulan Çakırbeyli'nin ölüp ölmeyeceği inanılmaz merak konusu haline geldi. Konuk oyuncu Cemal Hünal'ın gözüne kestirdiği hedef Çakırbeyli. Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı Hızır Çakırbeyli, İlyas'ın öldürüldüğünü doğrular nitelikle sözler söylüyor. Hızır Çakırbeyli'yi fragmanda hapiste görüyoruz. 

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ OYUNCULARI

ATV ekranlarında her Salı akşamı 20.30’da yayımlanan ve izleyiciyi ekrana kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizinde, yeni sezonda; Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Turgay Tanülkü, Emir Benderlioğlu, Ceren Benderlioğlu, Hüseyin Avi Danyal, Kenan Çoban, Yalçın Hafızoğlu, Pelin Akıl, Mustafa Üstündağ gibi birçok ünlü isim yer alıyor. 

EDHO yeni bölüm

EDHO’YA YENİ KATILAN OYUNCULAR 

Her bölüm heyecanı dorukta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine, birçok yeni oyuncunun bu sezonda dahil olacağı konuşuluyor. Yeni sezonda diziye dahil olacak ünlü isimler arasında; Uğur Yücel, Levent Ülgen, Nurseli İdiz, Ragıp Savaş, Hazım Körmükçü, Osman Soykut, Eren Vurdem, Burcu Binici, Yosi Mizrahi, Servet Pandur ve Tardu Flordun gibi birçok başarılı isimler yer alıyor. 

EDHO son bölüm

EHDO TARIK ÜNLÜOĞLU’NU UNUTMADI

Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dişinde rol alan ve 2019 yılında akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden, ünlü sanatçı Tarık Ünlüoğlu’nu unutmadı. Ünlü oyuncu sık sık dizide canlandırdığı karakter ile rol arkadaşları tarafından anılıyor. Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden EDHO’nun Hayriye anası Sabina Toziya’da, dizide anılan bir diğer isim. Geçtiğimiz Ağustos ayında beyin tümörü nedeniyle hayatını kaybeden usta oyuncu Sabina Tuna, EDHO’da canlandırdığı ‘ Hayriye Ana’ karakteri ile hem dizide hem de izleyicinin gönlünde ayrı bir yer etti. 

Tarık Ünlüoğlu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal