Demet Akalın'dan Küçük Leyla'nın Ölümüne Sessiz Kalanlara Sert Tepki

Ünlü popçu Demet Akalın, Ağrı'da kaybolan ve 18 gün sonunda cesedine ulaşılan Leyla Aydemir olayına sessiz kalan, bu konu hakkında hakkında paylaşım yapmayan herkese sert tepki gösterdi.

03.07.2018-13:40 - (Son Güncelleme: 03.07.2018-12:40)

Son zamanlarda art arda yaşanan kayıp çocuk ve sonrasında gelen ölümhaberleri üzerine bir kız çocuğu annesi olan Demet Akalın sessiz kalmadı. Leyla Aydemir'in ölümü üzerine paylaşım yapıp, destek olmayan ünlü isimleri takipten çıkardı.

SİNEM KOBAL'A TEPKİ GÖSTERDİ

Sinem Kobal'ın hesabından kendi fotoğrafını paylaşmasına Demet Akalın, 'Sinem şu Leyla'yı sen de paylaş!! Senin ve değerli eşinin gücü çok önemli' dedi.



MESLEKTAŞLARINA ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Demet Akalın yaşanan bu acı olayın ardın Leyla'ya destek vermeyen bütün ünlü isimlere öfkesini kustu. Akalın, 'Hala selfie yapan salak salak mutluluk pozları verenler bir çıkın sayfamdan. Bir gecede eğlenmeyin lan! Ayıptır, cenaze var cenaze yatacak yerini yok nasıl can vereceksiniz.Ulan ben televizyon seyretmeye utanıyorum be! Eğleniyorsanda göze sokma. Ay ay vicdan nerede siz nerede.' paylaşımını yaptı.

TAKİPTEN ÇIKARDI

Öfkesine hakim olamayan Demet Akalın sosyal medya hesabından paylaşımlara devam etti ve 'Tek tek siliyorum takipten çıkıyorum vallahi kusura bakmayın ne şarkınız umurumda ne selfieniz ne tatiliniz. Azıcık vicdan. Hiç mi kalbiniz yok be' yazdı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal