Demet Akalın'dan Takipçisine Sert Tepki

Demet Akalın'ın sosyal medya hesabından eşi Okan Kurt ile paylaşmış olduğu fotoğrafa takipçisinden öyle bir yorum geldi ki ortam gerildi. Akalın, takipçisine çok sert tepki gösterdi.

25.06.2018-15:40 - (Son Güncelleme: 25.06.2018-15:21) Demet Akalın'dan Takipçisine Sert Tepki

Ünlü şarkıcı Demet Akalın sosyal medya hesabından eşi Okan Kurt ile bir fotoğrafını takipçileri ile paylaştı. Sosyal medyayı en sık kullanan ünlüler arasında yer alan Akalın'a takipçisinden çok sert bir yorum geldi.

Ünlü popçu Demet Akalın'ın paylaşmış olduğu fotoğrafa takipçisi, 'surata bak ya ne kadar çirkin böyle çirkin insan görmedim' yorumunu yaptı.

Bu yorum üzerine çok sinirlenen Akalın takipçisine, 'Kendimi sincap yapıp profil yapacak kadar çirkin değilim en azından' şeklinde tepki göterdi.

Ortalık bu kadar gerginken Selin Ciğerci de Akalın'a destek olmak için gülücük emojisi ile paylaşım yaptı. bunun üzerine Akalın, 'Kaşınanlara cevap vermiyorum ama bu çok sevimliydi o sincap yaptığı burnuyla. Dilinde Allah Allah!! Allah o yüzden Gölcük’te babasız yaşayan bu kıza zirveyi nasip etmiş… Bunun gibi kirli kalplilere de snap sağolsun' yorumu ile tepkisini gösterdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal