10.10.2019-12:30 (Son Güncelleme:29.04.2024-14:24)


1

Bergüzar Korel’in ablası Zeynep Korel, bir magazin programına yaptığı açıklamalarla olay yaratmıştı. Amerika’daki hayatını sürdürmek için evlere temizliğe gittiğini belirten Zeynep Korel, parayla köpek gezdirdiğini söyledi.



2

Seçtiği yaşam konusunda kimsenin etkili olmadığını belirten Zeynep Korel'in ‘Babam hayatta olsaydı böyle bir hayat yaşamazdım’ sözlerinin ardından tüm gözler Bergüzar Korel ve annesi Hülya Darcan'a çevrildi.



3

Magazin gündemine bomba gibi düşen bu açıklamaların ardından Demet Akalın ise Instagram hesabında yaptığı bir paylaşımla eleştirilerin hedefi haline gelen Bergüzar Korel'e destek oldu.



4

Ünlü şarkıcı, Instagram'ın hikaye kısmında Bergüzar Korel'in fotoğrafını yayınlayarak şu notu düştü:



5

“Şiddetin en fenasını yaşıyor! Hem de en yakınından hem de bir can taşırken. Sakın üzülme ne olur”



6

İşte Demet Akalın'ın Bergüzar Korel'e destek olduğu o paylaşım...



7

Zeynep Korel, hayatının babası Tanju Korel'in vefatının ardından değiştiğini vurgulayarak şöyle konuşmuştu:



8

“Çalışmak hiç ayıp değil ayıp olan; sizin yanınızda olmayan, sizi görmezlikten gelen, vurdumduymaz davrananlardır ayıp bunlar… Bunu size yapan bazen aile fertlerinizdir, bazen arkadaşlarınızdır. Ben bunları aştım ve şimdiki halimle gurur duyuyorum. Evlatlarınızı ayırmayın, sakın ayırmayın çocuklukta onları ayırmadığınızı gösterin.



9

İlerde onlar farklı yönlere gittiklerinde aralarındaki dengeyi kurun. Çocuğunuzun çirkin ördek yavrusu gibi hissetmesine neden olmayın. Sahip olduğunuz güç ve parayla aile fertlerinizi dövmeyin, para geçici…



10

İnsanın empati yeteneği yoksa hiçbir şey bunun yerini doldurmuyor. Rahmetli babam hayatta olsaydı, çalışanın yanında olurdu ama o ‘Sen temizleme bir iş yeri açalım iki yardımcın olsun, onların başında dur' derdi. Babamı çok erken kaybettim, hayatta olsaydı her şey çok farklı olurdu”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr