Demet Akalın Eski Dostu Kerimcan Durmaz'a Yaptığı Gönderme İle Sosyal Medyayı Salladı

Ünlü popçu Demet Akalın, yakın dostu Kerimcan Durmaz'ın uçaktaki müstehcen görüntülerinin çıkmasının ardında tepki göstermişti. Akalın, geçtiğimiz gün Instagram hesabından paylaştığı göndermeli video ile sosyal medyada büyük ses getirdi.

28.05.2019-11:26 - (Son Güncelleme: 28.05.2019-11:22)

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Kerimcan Durmaz'ın geçtiğimiz haftalarda gündemi sallayan uçak videosuna tepki göstermişi. Kerimcan Durmaz'la görüşmeyi kesen Demet Akalın, 'Benim çocuğum kocam var' diyerek tepki göstermişti.

DEMET AKALIN'DAN KERİMCAN DURMAZ'A OLAY GÖNDERME

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ABD dönüşü soluğu güzellik merkezinde aldı. Akalın, yaptırdığı işlemden sonra etkisini gördüğünü ifade ederek 'Ben Amerika'ya gitmeden önce bana iğneleri yaptın 22 kere tuvalete çıktım. Herkes beni sapık zannetti' sözleri ile eski dostu Kerimcan Durmaz'a göndermelerde bulundu.

Kerimcan Durmaz'la aralarından su sızmayan Demet Akalın, uçakta çektiği müstehcen videoyu paylaşan yakın dostu Durmaz'a büyük tepki göstermişti.

'BEN Mİ GİT ONA YAP DEDİM'

Akalın, 'Akalın, 'Uçağın tuvaletinde böyle çirkin bir görüntüye imza atan insanı, evli barklı çoluklu biri olarak ben neyini savunayım? Ben mi git ona yap dedim. Ben Kerimcan'a söyleyeceğimi söyledim. Kimse seni bitiremedi sen kendini bitireceksin Kerimcan dedim.' açıklamasında bulunmuştu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal