Demba Ba Gelecek Sezon Orada Forma Giyecek!

Son olarak Spor Toto Süper Lig takımlarından Göztepe’nin formasını giyen Demba Ba’nın gelecek sezon hangi takımda forma giyeceği belli oldu.

22.05.2018-10:27 - (Son Güncelleme: 22.05.2018-10:25) Demba Ba Gelecek Sezon Orada Forma Giyecek!

Devre arası transfer döneminde Çin'in Shanghai Shenhua takımından kiralanarak Göztepe forması giyen yıldız oyuncu Demba Ba, eski takımıyla yeni sözleşme imzaladı.

Son dönemde transferde adı sıkça Spor Toto Süper Lig takımlarıyla anılan ve Göztepe'nin de sona eren sözleşmesini yenilemek istediği golcü oyuncu, Shanghai Shenhua ile 2 senelik yeni kontrat imzaladı.

Rekor bir ücret karşılığında Shanghai Shenhua ile yeniden anlaşan Kamerunlu oyuncunun Çin temsilcisiyle ilk sezonunda 12 milyon Euro, 2. sezon ise 8 milyon Euro karşılığında anlaştığı öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig’de Göztepe formasıyla 13 karşılaşmada 7 kez fileleri havalandıran tecrübeli golcü, Beşiktaş deplasmanı sonrasında 31. haftada İzmir’de oynanan Kardemir Karabükspor maçında sarı-kırmızılı taraftarların şiddetli protestosuyla karşılaşmıştı.

Senegalli forvet, Chelsea'den 6 milyon Euro karşılığında transfer olduğu Beşiktaş'ta yalnızca 1 sezon forma giymesinin ardından 13 milyon Euro transfer bedeliyle Shanghai Shenhua’nın yolunu tutmuştu. Çin’de ayağının kırılması sonucu yaklaşık 1.5 yıl sahalardan uzak kalan Ba, geçen sezon Beşiktaş’ta kısa bir süre kiralık oynamış bu sezonun devre arası transfer döneminde de Göztepe ile sezon sonuna kadar anlaşmıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal