16.03.2022-16:48 (Son Güncelleme:16.03.2022-18:30)


1

Dementia Australia, fast food, sağlıksız atıştırmalıklar, kızarmış yiyecekler ve unlu mamullerde (kekler ve kurabiyeler) çok fazla trans yağ bulunduğunu tespit etti.



2

Bilindiği gibi hayvanlar arasında en yağlı et, Domuz etidir. Domuz yağı ve eti, vücuttaki kanser hücrelerinin en yakın dostudur. Bunu tüketen herkes, kansere ısrarlı davetiye çıkarır. Domuz eti ve yağının insan bedenine ilk zarar verdiği yer damarlardır. Çok ilginçtir, domuz yağı vücuttaki damarlarda ilk saldırdığı, Atardamardır. Atar damarların sertleşmesine sebep olur. İnsanın atardamarı sertleşince bir çok hastalık kendini göstermeye başlar. Bu hastalıklardan ilki Tansiyon ve çeşitli kalp rahatsızlıklarıdır.



3

Domuz etinin insan vücuduna etkileri

Domuz etinin insan vücuduna etkileri

Domuz yağı en çok kalp enfaktüsüne sebep olur. Domuz eti ve yağını tüketen toplumlarda sıkça rastlanan ve acılı ai ölümlerin tamamının kalpbin durmasından kaynaklandığı tespit edilmiş durumda.



4

Domuz eti ve yağının sebep olduğu hastalıklar nelerdir?

Domuz eti ve yağının sebep olduğu hastalıklar nelerdir?

Domuz yağının ve etinin insana verdiği en büyük üçüncü zarar ise, Lenf Bezleridir. Lenf bezleri, vücuda giren bu ağır toksik yağı atabilmek için olağanüstü çalışmak zorundadır. Bu da lenflerin ömrünü kısaltır ve parçalanarak yaralanmasına sebep olur. Sonucu Lenf Kanseri ile noktalanır.



5

Domuz eti ve yağının sebep olduğu ve tetiklediği hastalıklar:

Domuz eti ve yağının sebep olduğu ve tetiklediği hastalıklar:

İlhtihaplı deri hastalıkları, Trinşin, Siroz, Kanser, Obezite Organların orantısız büyümesi. Psikolojide de ciddi semptomları var. Bunlardan biri de Utanma duygusunu ciddi oranda tahrip ediyor.



6

Kükürt, yeryüzünde yağlar içerisinde en çok Domuz yağında bulunur. Kükürt’ün işgal ettiği vücudun kas ve sinirleri iltihaplara maruz kalır. Ve iltihaplı romatizma süreci başlar. İltihaplı romatizması olan insanların yaşam kalitesi oldukça düşük olur. Hayatın hemen hemen hiçbir sosyal aktivitesini artık eskisi yapamazlar. Sürekli ağrı ile yaşamak zorunda kalırlar.



7

Yine Kükürt ile aynı oranda tehlikeli olan sutoksin maddesi de Domuz etinde bulunuyor. Bu madde hayvanlar içerisinde sadece Domuz etinde bulunmaktadır. Domuz etinin sebep olduğu hastalıklardan biri de deri hastalığıdır. Egzama ve nörodermatit hastalığı da domuz etinin tetiklediği veya sebep olduğu sayısız hastalık türlerinden sadece iki tanesidir.



8

Domuz eti ve yağının insanda kalıcı olarak tetiklediği veya kalıcı hale getirdiği en büyük sorunların başında Demans hastalığı gelmektedir. Domuz etinden uzak durarak bu hastalığa yakalanma oranınızı hayli düşürürsünüz. Uzmanlara göre, antioksidan bakımından zengin meyve ve sebzeler ile tekli doymamış ve çoklu doymamış yağ içeren gıdalar hastalıklara karşı koruma sağlayabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR