DEM Parti’den tepki çeken açıklama: SİHA ve İHA’lara yatırım yapmayın

Türkiye’nin özellikle sınır ötesinde eli ayağı olan SİHA ve İHA’larla ilgili DEM Partisi’nden tepki çeken bir açıklama geldi. DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, “SİHA ve İHA’lara yatırım yapmayın” dedi.

02.01.2024-11:37 - (Son Güncelleme: 02.01.2024-11:37)

Yerli ve milli imkanlarla üretilen silahlı insansız hava araçları (SİHA) ile insansız hava araçları (İHA), terör örgütlerinin korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Ancak terör örgütlerine her defasında destek ifadeleri kullanan DEM Partisi’nden tepki bir açıklama daha geldi.

SİHA ve İHA’lara yatırım yapmayın

TRT Haber’in yer verdiğine göre; DEM Parti’nin Diyarbakır İl Kongresi’nde konuşan DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları’nın gündeminde İHA ve SİHA’lar vardı.

Tülay Hatimoğulları

Hatimoğulları, teröristlerin korkulu rüyası olan İHA ve SİHA’larla ilgili yaptığı açıklamada, "Biz buradan bir kez daha çağrımızı yineliyoruz. İHA'lara SİHA'lara artık yatırım yapmayın. Gelin Kürt sorununu barışçıl ve demokratik yöntemlerle çözelim.''

DEM Partili Tülay Hatimoğulları tepki çeken sözlerini sürdürdü. Türkiye, Suriye, Irak ve İran topraklarından sözde Kürdistan olarak bahsetti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal