“DELSA” Fonangels Aracılığıyla 10.8 Milyon TL Yatırım Aldı

Savunma sanayi alanında faaliyet gösteren DELSA Bilgi ve Savunma Teknolojileri Türkiye'nin en aktif kitle fonlama platformlarından fonangels.com aracılığıyla 1128 yatırımcı tarafından 10.823.606 TL'lik yatırım aldı.

23.02.2024-17:55 - (Son Güncelleme: 23.02.2024-17:55) “DELSA” Fonangels Aracılığıyla 10.8 Milyon TL Yatırım Aldı

DELSA, Atış Eğitim Sistemleri konusunda uzmanlaşmak ve dünya çapında önde gelen firmalar arasında yer almayı hedefleyen bir girişim olarak yaklaşık üç yıl önce kuruldu. Firmanın kuruluşunda ve öncesinde önemli bir tecrübe birikimi bulunuyor. Halihazırda uluslararası alana açılmak isteyen DELSA, fonangels.com aracılığıyla elde ettiği fonu bu hedeflerine ulaşmak için kullanmayı planlıyor.

DELSA'nın faaliyetleri arasında Atış Eğitim Sistemleri, Otomotiv Sanayii ve Akıllı Ev Sistemleri konularında pek çok ürün ve yeni ürün çalışması bulunmaktadır. Şirket, 5 yıl içinde Atış Eğitim Sistemleri alanında dünya çapında ürünleri olan bir firma haline gelmeyi ve sonraki 5 yıl içinde de 20 ülkeye ihracat yapmayı hedeflemektedir. Firmanın yetenekleri arasında Elektronik AR-GE, Mekanik AR-GE, SMD üretim hattı, Throughole üretim hattı, Mekanik işleme hattı ve ürün kontrol ve test birimleri yer almaktadır.

Süreci değerlendiren fonangels.com'un Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz KUŞ, "DELSA gibi öncü bir girişimi yatırım turuna çıkardığımız için çok mutluyuz. Bu yatırım süreci sadece girişim ve yatırımcılar için değil ülkemizin savunma sanayindeki hedeflerine ulaşması için büyük önem arz etmekte." açıklamasında bulundu.

DELSA Genel Müdürü Ömer DOĞAN ise, "Fonangels aracılığıyla aldığımız bu yatırım, gelecek projelerimizi hayata geçirmek ve uluslararası alanda daha güçlü bir konuma ulaşmak için bize güç katacaktır. Bizlere güvenen tüm yatırımcılarımıza teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal