Defne Samyeli fiziğiyle görenleri kıskandırdı! Mini şortlu paylaşımı sosyal medyayı yaktı geçti

Kusursuz fiziğiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Defne Samyeli cesur pozlarıyla da sosyal medyayı salladı.Eski spiker olan Defne Samyeli şimdilerde şarkıcı kimliğiyle tanınıyor. Sesiyle dinleyenleri büyülerken dekolteli sahne kıyafetleriyle de adından sıkça söz ettiriyor. Son yaptığım mini şortlu paylaşımla sosyal medyada gündem oldu.

24.06.2022-12:55 - (Son Güncelleme: 24.06.2022-13:31)

Gayrettepe'de bir mekanda sahne alan Defne Samyeli kabarık etekli elbisesiyle dikkat çekerken sahne şovuyla da çok konuşuldu. Sahnede gösterdiği muhteşem performansıyla çok konuşulan Samyeli, düzgün fiziğiyle de herkesi kıskandırıyor. Son yaptığı mini şortlu paylaşımıyla güzel şarkıcıya övgüler yağdı.Konserlerini hız kesmeden devam eden Defne Samyeli, düzenli beslenme tarzı ve kusursuz fiziğiyle de sık sık magazin gündeminde yer alıyor.

Sahnede inanılmaz şov

Derin göğüs dekoltesi ve siyah kabarık eteğiyle sahneye çıkan Defne Samyeli, yaptığı şov ile görenleri kendisine hayran bıraktı.Sahnede sergilediği performans sırasında önce üzerindeki kabarık eteğini, ardından içinde bulunan tül eteğini ve daha sonra da beline sardığı tülü çıkararak mayoyla kaldı. Kıyafeti ile yaptığı şov çok beğenileri toplarken sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

Defne Samyeli Sahne Şov

Sosyal medyada olay oldu

Sosyal medya üzerinden yayınlanan sahne şovunu gören sosyal medya kullanıcıları şovu ok eleştirdi.Bir kısım şovu çok beğenirken bir kısım ise olumsuz yorumlarda bulundu.

Spikerlik sürecinden sonra şarkıcı ve oyuncu olarak karşımıza çıkan Defne Samyeli kıyafetleriyle de görenleri kendisine hayran bırakıyor. Sahnelerde boy gösteren Samyeli, cesur kıyafetleriyle tüm gözleri üzerinde topluyor. 49 yaşında olmasına rağmen mükemmel fiziği ile çok konuşulan Samyeli'nin kızlarının güzelliği de oldukça dikkat çekiyor. Barbados'ta tatile giden güzel şarkıcı mayolu pozlarını takipçileri ile paylaştı. Pozları ile çok beğenilen Defne Samyeli'nin fotoğrafları yorum yağmuruna tutuldu.

Defne Samyeli Dekoltesiyle Çok Konuşuldu

Bir mekan çıkışı Defne Samyeli’ne Eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi hakkında yöneltilen soruya "Bu yaş farkları olayı yeni bir şey değil. Annem ve babam arasında 32 yaş var. Bununla ilgili kategorizasyon içerisinde olmamak gerekir. Bu konuyu eleştirmek benim yapacağım bir şey değil, beni de ilgilendirmez" cevabını verdi.

Defne Samyeli muhabirlere tepki gösterdi

Etiler'de bir mekan çıkışında görüntülenen Defne Samyeli, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Samyeli, "Ben nezaketimden, beni bekliyorsunuz diye bütün sorularınıza cevap vermeye çalışıyorum. Bana sormadığınız soruları yazarak oradan manşet çıkartıyorsunuz. Nezaketim ceza ile karşılanıyor. Bugüne kadar kimin hayatı hakkında cevap vermişim ki gönderme yapayım? Beni başka insanlarla aynı haberlere meze yapıyorsunuz. Neden videolu yapmıyorsunuz haberleri? Bu haberler çıkınca ben de 'Demek ki konuşmamam gerekiyor' diye düşünüyorum" diyerek muhabirlere tepki gösterdi.

Defne Samyeli Fiziğiyle Gündem Oldu

“Beni yıpratıyor”

Son günlerde sosyal medyada ünlülerin sevgilileri arasındaki yaş farkı konuşulurken Defne Samyeli'ye de bu konu hakkında ne düşündüğü soruldu.Muhabirlerden gelen "Son günlerde çiftlerin arasındaki yaş farkı çok konuşuluyor, siz ne düşünüyorsunuz?” sorusuna yanıt veren Samyeli, "Sahne kıyafetlerinden sebze meyve fiyatlarına kadar ne soruluyorsa cevap vermeye çalışıyorum. Politika sorun, cevap vereyim ama başkalarının hayatı beni ilgilendirmiyor.” cevabını verdi.

Muhabirlerin her sorusuna cevap vermeye çalıştığını vurgulayan Defne Samyeli, ilgisi olmayan konulara adının karıştırılmasına tepki gösterdi.Kendisinin bu tarz haberler içerisinde bulunmaktan hoşlanmadığını ifade eden Samyeli, muhabirlere kendisinin bu konulara karıştırılmaması gerektiğini söyledi.

Defne Samyeli’yi kızdırdılar

Doktor kontrolüne kızı Derin Talu İle birlikte giden Defne Samyeli, "Doktor randevumuz vardı; kulak, burun, boğaz için kontrole geldik"sözlerini dile getirdi. Güzel şarkıcı ya "Daha büyük alanlarda, daha büyük kitlelere konser vermek ya da Harbiye'de çıkmak ister misiniz?" sorusu yöneltilince küplere bindi. Bu soruya karşılık zaten büyük mekanlarda sahne aldığını vurgulayan Defne Samyeli, isterse Harbiye'de de sahne alabileceğini söyledi

“Komik bir espri değildi”

Geçtiğimiz dönemde Oscar ödüllerinde yaşanan Will Smith ve Chris Rock arasındaki tokat olayının tamamen kurgu olduğunu ve sağlık hakkındaki konulara dikkat çekmek üzerine yapıldığı görüşüne katıldı.Oscar ödüllerindeki izlenme oranlarının düşmesi nedeniyle böyle bir şey yapıldığını dile getiren Defne Samyeli, "Will Smith'in törende Chris Rock'a tokat atmasının kurgu olup olmadığını bilmiyorum. Kurgu da olabilir, ödül töreninin izleyici sayıları son yıllarda çok düştü, belki konuşulacak bir olay olması açısından yapılmış olabilir. İnsanların sağlık sorunları üzerinden espri yapılmasını hiç komik bulmuyorum. Zaten komik bir espri de değildi. Karşılığında Smith tokat atmak yerine sözlü olarak haddini bildirebilirdi. Komik olmayan espriye verilen bir tepki, tokata gerek yoktu."ifadelerini kullandı.

Defne Samyeli Performansı

Oscar olaylarına tepki gösterdi

Sağlık konuları hakkında espriler yapılmasının hoş olmadığını söyleyen Defne Samyeli, sosyal medyayı kendisine kriter olarak almadığını gizli hesaplardan yapılan değerlendirmelerin doğru olmadığını ifade etti.

Uzun bir aradan sonra sahnelere geri dönen Defne Samyeli, hem sesi ile hem de dekoltesiyle çok konuşuldu. Aldığı sahnelerden görüntüleri takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmeyen güzel şarkıcı cesur sahne kıyafetleriyle de sosyal medyada gündem oldu.

Kıyafetleriyle gündem oldu

Sadece sahne kıyafetleriyle değil sokak stiliyle de takipçilerinden tam not alan Defne Samyeli, birçok farklı tarzda ki parçayı ustalıkla bir araya getiriyor. Geçtiğimiz günlerde paylaşım yaptığı siyah büstiyerli derin dekolteli kıyafetiyle de takipçileri tarafından çok beğenildi. Son olarak yaptığı mini şortlu paylaşımla sosyal medya alev aldı.

Güzel şarkıcının son yaptığı mini şortlu paylaşımına takipçilerimden "Kim der ki 49 yaşında", "Bir insan hiç mi yaşlanmaz" yorumları geldi

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Defne Samyeli, yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiriyor. Siyah parlak streç bir pantolon giyen Samyeli, üzerinde derin dekolteli siyah büstiyer giymeyi tercih etti.Güzel şarkıcının bu fotoğrafı yorum yağmuruna tutuldu.

Geçtiğimiz günlerde derin yırtmaçlı elbisesiyle verdiği pozlarla da görenleri kendisine hayran bıraktı. Son günlerde ünlülerin sahne kıyafetleri çok eleştirilirken Samyeli, bu konu hakkında şu sözleri dile getirdi:

"Ben insanların sahnede, sokakta ya da günlük hayatlarındaki kıyafetleriyle ilgili ahlak bekçiliği yapmasını yanlış buluyorum"

Defne Samyeli Kızıyla Aynı Projede Mi Yer Alacak

Kızı Deren Talu ile Bebek’te magazincilere yakalanan Defne Samyeli, magazincilerin giyinirken birbirlerine danışıp danışmadıkları sorusuna şu yanıtı verdi:

"Evet giyinirken fikir alışverişi yaparız. Hele birlikte çıkarken benzer kıyafetleri giymeye özen gösteririz"

Kendisi gibi oyunculuk yapan kızıyla aynı projede yer alıp almak istemediği sorulunca Samyeli, daha önce böyle bir teklif geldiğini ama hayata geçirilemediğini ifade etti. İlerleyen süreçte böyle bir şeyin gerçekleşebileceğini ve çok istediklerini vurguladı.

Eski eşi ile ilgili itiraf geldi

Sahnede giydiği kıyafetleri çok konuşulan Defne Samyeli'nin hayatında biri olması durumunda kıyafetlerine karıştığında ne tepki vereceği soruldu. Bu konu hakkında Samyeli, kıyafetlerine kesinlikle birilerinin karışamayacağını ifade etti. Defne Samyeli, “Evli olduğum dönemlerde kızlarımın babası karışırdı ama öğrenerek bu yaşlara geldik. Bundan sonra öyle şeyler yok" dedi.

Defne Samyeli Mini Şortlu Paylaşım

Güzellik sırlarını paylaştı

Sabahları vücudunu susam yağı ile fırçaladığını ifade eden Defne Samyeli, bu yöntemin psikolojisini de düzelttiğini ifade etti. Bu yöntemin kan dolaşımını da hızlandırdığını vurgulayan Samyeli, vücuduna ne sürse yaracağının altını çizdi. Ancak bu yöntemi her gün yapmadığını da paylaştı.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal