Esra Erol tüm aileyi bir araya getirdi: 30 yıllık hasret canlı yayında bitti

Ekranların sevilen isimlerinden Esra Erol, 30 yıllık büyük hasreti canlı yayında bitirdi. Geçtiğimiz günlerde biyolojik annesine kavuşan Ömür Kurşun, Esra Erol’un aramaları sonrasında babasını da buldu. Yayındaki ilk kavuşma anı izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

24.06.2022-12:23 - (Son Güncelleme: 24.06.2022-12:23)

ATV ekranlarında yayınlanan ve en çok izlenen gündüz kuşağı programlarından biri olan Esra Erol’da, Ömür Kurşun’un hikayesi konuşuluyor. Geçtiğimiz haftalarda programa katılan ve biyolojik annesini arayan Ömür Kurşun, Esra Erol’dan yardım istemişti. Ünlü televizyoncu ve ekibi yoğun uğraşlar sonucu Kurşun’un öz annesini bularak canlı yayına getirmiş, anne ve oğul ilk defa yayında karşılaşmışlardı. 

Esra Erol'da duygulandıran olay

Önce annesi şimdi babasına kavuştu 

Seneler önce evlatlık verilen, elinde sadece annesinin bir fotoğrafı olan Ömür Kurşun’un elinden Esra Erol tuttu. Ünlü televizyoncu önce Kurşun’u öz annesi buldu. Anne oğulun kavuşması henüz tazeyken çalışmalarına devam eden Esra Erol ve ekibi Ömür’ün biyolojik babasını da buldu. Canlı yayına gelen Mustafa Şan,  “Beni affet oğlum” diyerek Ömür’ün ayaklarına kapandı. Dakikalarca birbirine sarılan baba oğul yılların hasretini gidermeye çalıştı. İzleyenleri de gözyaşlarına boğan o anlar Türkiye’nin gündeme oturdu.


Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal