Defne Samyeli Aşkı Buldu Mu?

Komedyen eski sevgilisi Cem Yılmaz ile 1.5 yıllık ilişkilerinin ardından gündemden düşmeyen Defne Samyeli’nin yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyor.

11.09.2020-09:04 - (Son Güncelleme: 11.09.2020-09:00) Defne Samyeli Aşkı Buldu Mu?

Komedyen eski sevgilisi Cem Yılmaz ile 1.5 yıllık ilişkilerinin ardından gündemden düşmeyen Defne Samyeli’nin yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyor. Cem Yılmaz’ın ayrıldıktan sonra Serenay Sarıkaya ile aşk yaşaması gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu aşk sosyal medyada sıkça konuşuldu. Samyeli’ye destek yağmıştı.

O günleri geride bırakan Defne Samyeli’nin aşkı Beşiktaş’ın eski Başkanı Serdar Bilgili’de bulduğu kulislerde dolaşıyor. İkilinin gözlerden uzak olmak için Bilgili’nin teknesinde aşk yaşadıkları konuşuluyor.

Defne Samyeli ile komedyen Cem Yılmaz 1.5 yıllık birlikteliklerini geçtiğimiz yıl bitirmişti. Cem Yılmaz ayrılıktan sonra Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamaya başladı, bu süreçte Defne Samyeli, Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya magazin gündeminden düşmedi. Sosyal medyada uzun bir süre gündem oldular. Cem Yılmaz tarafından ihanete uğrayan Defne Samyeli'nin geçen ay Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili ile yakınlaştığı haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Önce Bozburun'da, ardından da Göcek'te baş başa tatil yapan aşıklar, hafta sonu İstanbul'a dönmüşler. Çiftin yapacağı açıklama merak konusu oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal