Dedemin Fişi film konusu ve oyuncuları

TV ekranlarının en sevilen programlarından birisi olan 'Güldür Güldür Show'un yönetmenliğini yapan Meltem Bozoflu'nun yönettiği Dedemin Fişi isimli film BKM Film tarafından çekilmiştir. 2016 yılında sinema salonlarında gösterime giren Dedemin Fişi filmi, gösterimde olduğu dönemlerde sinemaseverler tarafından ilgiyle takip edilmiştir. İşte, Dedemin Fişi filmi konusu ve oyuncuları

30.06.2022-02:31 - (Son Güncelleme: 30.06.2022-02:31) Dedemin Fişi film konusu ve oyuncuları

Dedelerinden kalacak olan mirastan en büyük payı almak için birbirleriyle kıyasıya yarışmaya başlayan 'Çirçi Ailesi' fertlerinin eğlence dolu hikayesini beyazperdeye taşıyan Dedemin Fişi isimli film, 2016 yılında gösterime girdi. BKM oyuncularının yer aldığı eğlence içerikli film, yayınlandığı dönemlerde film eleştirmenlerinden olumlu yorumlar aldı.

Yönetmen koltuğunda Meltem Bozoflu'nun oturduğu Deddemin Fişi filminin senaristliğini Eray Akyamaner, Sıla Çetindağ, Uğur Güvercin, Murat Kepez, Ayberk Sak, Şükrü Özbay üstlenmiştir. Senaryoya aynı zamanda Yılmaz Erdoğan'da destek vermiştir. İşte, Dedemin Fişi filminin diğer detayları..

Dedemin Fişi film konusu ve oyuncuları

Dedemin Fişi filminin konusu

Malatyalı Çirci Ailesi’nin miras serüvenlerini eğlenceli bir halde beyaz perdeye aktaran Dedemin Fişi filminde olaylar beyin ölümü gerçekleşen bir dedenin çevresinde şekilleniyor. Yurdun dört bir yanına dağılan kardeşler bir araya geliyor ve dedenin fişinin çekilip çekilmemesi ile ilgili derin bir tartışmaya giriyorlar.

Aile bağları artık kalmamış olan ve aradan geçen zaman sürecinde birbirlerinden iyice uzaklaşan aile üyeleri, fiş çekme olayında hem kendileri hem de birbirleriyle yüzleşiyorlar.

Dedemin Fişi filminin oyuncuları

Ali Sunal, Alper Kul, Özge Borak, Erdem Yener, Doğa Rutkay, Onur Buldu, Ayşen Gruda 

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal