Kötü Çocuk film konusu ve oyuncuları

Büşra Küçük'ün imzasını taşıyan Kötü Çocuk serisinin sinemaya uyarlanması olan Kötü Çocuk filmi, 2017 yılında gösterime girmiş ve özellikle romantik-dram severler tarafından ilgiyle izlenmiştir. Kadrosunda başarılı oyuncukları yer aldığı filmin konu da yazımızın devamındadır.

30.06.2022-02:13 - (Son Güncelleme: 30.06.2022-02:13) Kötü Çocuk film konusu ve oyuncuları

Yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu Kötü Çocuk isimli fil Büşra Küçük'ün kaleminden çıkan Kötü Çocuk serisinin sinemaya uyarlanmış halidir. Filmin senaryolaştırma aşamasında Büşra Küçük'e filmin yönetmeni Yağız Alp Akaydın destek vermiştir.

20 Ocak 2017'de gösterime giren Kötü Çocuk filmi tam 2 saat 1 dakika sürüyor. İşte, film ile ilgili diğer detaylar..

Kötü Çocuk filminin konusu

Kayla, lisede eğitim alan başarılı bir genç kızdır. Doğduğu gün, babası tarafından terk edilen Kayra'yı annesi tek başına büyütür. Fakat, bir gün hiç beklemedikleri anda baba çıkıp gelir.

Kötü Çocuk film konusu ve oyuncuları

Babasının gelişi Kayra'nın hayatını değiştirir. Babasıyla farklı bir şehre taşınmaya karar veren Kayra, İstanbul'a yerleşir. Kayra, hem babasının varlığına hem de yeni hayatına alışmaya çalışırken bir taraftan da yeni okuluna uyum sağlamaya kendisini hazırlar. Okulun ilk gününde gizem dolu bir kişiliğe sahip Meriç ile tanışır. Kayla’nın hayatı ise sırlarla dolu bir çocuk olan Meriç’in peşinden koştukça içinden çıkılmaz bir hal almaya başlar.

Kötü Çocuk filminin oyuncuları

 Tolga Sarıtaş, Afra Saraçoğlu, Sarp Akkaya

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal