Dead Reckoning film konusu ve oyuncuları

Aksiyon ve gerilim türünde ki Dead Reckoning filmi izleyiciler tarafından konusu ve oyuncuları merak edilmekte ve araştırılmaktadır. Dead Reckoning filmin konusu nedir? Dead Reckoning filmin oyuncuları kimlerdir? İşte ayrıntılar.

26.06.2022-17:55 - (Son Güncelleme: 26.06.2022-17:55) Dead Reckoning film konusu ve oyuncuları

13 Kasım 2020 tarihinde yayınlanan, aksiyon, gerilim türünde ki Dead Reckoning filmi büyük yankı uyandırmıştı. Filmin yönetmenliğini Andrzej Bartkowiak üstlenirken, filmin yapımcılığını ve senaryosunu A. Wayne Carter yapmaktadır. Filmde Miriam Marcus, Andrzej Bartkowiak, Mark Donadio ve Jeff Bowler gibi isimler rol almaktadır. Film 1 saat 31 dakika sürmektedir. IMDb puanı ise 3,8'dir.

Dead Reckoning konusu nedir?

Aslen Arnavut olan Niko, Amerika'ya taşınıp burada hayatını sürdürmeye ve burada yeni bir hayat kurmaya karar verir. Orada ailesini trajik bir uçak kazasında kaybeden Tillie ile tanışırlar ve kısa bir süre arkadaş olurlar. Anne ve babasının boşluğunu bu gizemli adamla dolduran Tellie, ona çok güvenmektedir.

Tellie 'nin hayatı bir gerçekle alt üst olur. Anne ve babasının ölümüne neden olan uçak kazasının aslında bir kaza olmadığını ve uçağın kasten hasar gördüğünü söyleyen vaftiz babasının açıklaması ile tüm dengeleri alt üst olur. Niko'nun erkek kardeşi Amerikalı bir cihatçıdır ve Tellie ailesinin ölümlerinden sorumludur. Niko, ağabeyi ziyaret edip tüm gerçeği öğrendikten sonra, ailesi ve hayatında değer verdiği gerçek değerler arasında bir karar vermek zorundadır.

film

Dead Reckoning oyuncu kadrosu

-KJ Apa

-India Eisley

-Scott Adkins

-James Remar

-Ellie Cornell

-Sydney Park

-Brooks Bowden

-John Shea

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal