Walder film konusu ve oyuncuları

Polisiye, gerilim türünde ki Walder filmin konusu ve oyuncuları merak edilmekte ve araştırılmaktadır. Bir baba kızının ölümü sonrası yaşanan olaylar filmde büyük merak uyandırdı. Walder filmin konusu nedir? Walder filmin oyuncu kadrosu kimlerdir? İşte ayrıntılar.

26.06.2022-17:50 - (Son Güncelleme: 26.06.2022-17:50) Walder film konusu ve oyuncuları

4 Aralık 2020 tarihinde yayınlanan Walder filmi, aksiyon, gerilim ve polisiye film türü olarak büyük yankı uyandırmıştı. Filmin yönetmenliğini Nisan Mullen üstlenirken, senaryo ve yapımcılığını Tim Doiron yapmıştır. Filmde Heather Graham, Aaron Eckhart, Tommy Lee Jones gibi isimler rol almaktadır. Film 1 saat 44 dakika sürmektedir. IMDb puanı ise 5,7' dir.

Walder konusu nedir?

Arthur Bretnik, çocuğunu kaybettikten sonra psikolojik sorunlarla boğuşan zor bir dönemden geçmektedir. Arthur Bretnik, Wander adlı küçük bir kasabada bir cinayet gizemini ortaya çıkarmak için konuyu araştırmak üzere işe alınır. Ancak onu tutan kişinin garip davranışı onu şüphelendirir. Bir komploya kapıldığını düşünür ve zamanın onu bu komploya sürüklediğini anlar. İçinde bulunduğu ve şüphelendiği durum, kızının ölümünün bir komplo olduğundan şüphelenmesine neden olur. Psikolojik sorunları ile durumun ciddiyetini ayırt ettikten sonra, dışarı çıkıp konuya odaklanmaya ve olayın gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya karar verir.

film

Walder oyuncu kadrosu

-Aaron Eckhart

-Katheryn Winnick

-Heather Graham

-Tommy Lee Jones

-Raymond Cruz

-Brendan Fehr

-Roger Dorman

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal