08.04.2022-14:13 (Son Güncelleme:17.06.2022-16:53)


1

Yıldız isme sürpriz talip

Yıldız isme sürpriz talip

A Milli Takım'a veda eden Burak Yılmaz'a süpriz bir talip çıktı. Futbolcuyla ünlü futbol adamı Beckham'ın kulübü Inter Miami'nin ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Yeni bir maceraya atılmak istiyordu

Yeni bir maceraya atılmak istiyordu

Futbolcunun Lille kariyeri sonrasında ise başka bir kıtada futbol hayatına devam etmek istediği biliniyordu.



3

Oyuncuya Beckham kancası

Oyuncuya Beckham kancası

Bu anlamda Burak Yılmaz'ın ABD'ye transfer olmak istediği öğrenilmişti. Futbolcunun ABD macerasında ise adının geçtiği kulüp gündeme bomba gibi düştü. Burak Yılmaz ile ünlü İngiliz yıldız David Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami takımının ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi. Ortaya çıkan gelişmeler büyük yankı uyandırmış durumda.



4

En ciddi taliplisi

En ciddi taliplisi

Portekiz maçının ardından milli takımı bırakan Burak Yılmaz'ın adı Beşiktaş ve Adana Demirspor ile ciddi bir şekilde anılıyordu fakat tecrübeli yıldızın son durağı MLS olmak üzere. ABD Ligi Mls'den birçok talibi olan Burak Yılmaz için en ciddi teklifin Inter Miami olduğu aktarılıyor.



5

Teklife sıcak bakıyor

Teklife sıcak bakıyor

Burak Yılmaz'ın David Beckham'ın takımı olan Inter Miami'nin kendisine olan ilgisinden oldukça memnun olduğu ve bu transfere sıcak baktığı aktarıldı. Son gelen bilgilere göre 36 yaşındaki golcünün ABD'den ev bakmaya başladığı da aktarıldı.



6

İmza atmaya yakın

İmza atmaya yakın

Gelecek sezon MLS ekibine transferi olursa Burak Yılmaz'ın bu son transfer imzası olabilir. 37 yaşında olan yıldızın MLS ekibinden sonra futbola veda edeceği aktarıldı. Futbolcu 34 yaşında transfer olduğu Lille'de tarihi bir şampiyonluk yaşamıştı.



7

Ayrıntılar belli oluyor

Ayrıntılar belli oluyor

36 yaşındaki Burak Yılmaz'ın bir sezon için 3 milyon dolar civarı bir ücet alacağı belirtildi. İlk başta ise 1 sezonluk mukaveleye imza atacak.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR