Dava Sonrası Berkay Şahin'den Sert Açıklama

Arda Turan ile Berkay Şahin arasındaki kavgaya ilişkin görülen dava bugün sonuçlandı. Cinsel taciz suçlamasından beraat eden Turan, davanın ardından kamuoyu açıklamasında bulundu. Berkay ise yayınladığı videoyla Turan'a ateş püskürdü.

11.09.2019-15:31 - (Son Güncelleme: 11.09.2019-15:35)

Berkay Şahin ile arasındaki kavgaya ilişkin görülen davanın ardından Arda Turan, Instagram hesabında konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Şahin ise Turan'a çektiği video ile cevap verdi.

Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasındaki kavgaya ilişkin İstanbul Adalet Sarayı'nda görülen dava karara bağlandı. Turan, 'kasten yaralama', 'ruhsatsız silah taşıma' ve 'korku, panik, kaygı veya paniğe neden olacak şekilde silahla ateş etmek' suçlarından 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi. Ünlü futbolcu, mahkemenin ardından "Çok mutluyum ben böyle bir işin içinde olmadım. Bunun içinde her türlü riski göze aldım. Hapis cezası almak uğruna davamdan asla vazgeçmedim. Türkiye Cumhuriyeti'nin gelmiş geçmiş en yüksek tazminat davasını da açacağım" açıklamasında bulundu.

'BEN DAVAMIN ARKASINDAYIM'

Instagram hesabında bir video yayınlayan Berkay ise şu ifadeleri kullandı: Bugün yargılanan şahıs, beraat etmedi. 2 yıl 8 ay ceza aldı. Kasten adam yaralama, ruhsatsız silah taşıma, ateş etmek gibi birçok suçtan ceza aldı. Yani beraat etmedi. 2 yıl 8 ayı şöyle uygun gördü hükmün gereği açıklandı; yani 5 yıl içinde bir suç işlerse, geçmişte aldığı suçlarla o günkü suçu toplanacak ve onun cezasını yatacak. Ama ben davamın arkasındayım. Bir üst mahkemeye başvuracağım, hakkımı arayacağım. Çünkü ben hakkımı aramazsan yarın öbür gün hastane basanlar hala olacak. Ruhsatsız silah taşıyanlar hala olacak. Milletin yanında karısı kızı varken arkadan saldırıp kahpece burnunu kıranlar hala olacak. Ben böyle bir ülke istemiyorum.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal