Dar Gelen Ayakkabıları Patatesle Genişletin

Beğenerek aldığınız ayakkabınız ayağınıza dar mı geldi hemen karamsarlığa kapanmayın! Ayakkabı genişletme yöntemlerinden bir olarak patates edinin ve vereceğimiz talımatlara kulak verin.

12.06.2019-14:04 - (Son Güncelleme: 12.06.2019-13:55) Dar Gelen Ayakkabıları Patatesle Genişletin

Bazen ayakkabı seçimimizi doğru yapamayız ve ayakkabılarımız dar gelir... Bu durum hemen canınızı sıkmasın. Tavsiye edeceğimiz yöntemlerle ayakkabınızı genişletebilrisiniz.

İKİ PATATES ALIN VE DAR AYAKKABI SORUNUNU ÇÖZÜN  

Bir çok ayakkabı genişletme yöntemi vard bunlar içinde pek fazla bilinmeyen ancak etkili olan bir yöntem ayakkabıyı patates kullanarak genişletmedir. Ayakkabının boyuna göre alacağımız iki patates ile küçük gelen ayakkabıyı genişleterek daha rahat giyebilirsiniz.

BİR GÜNDE AYAKKABINIZ GENİŞLESİN  

Patatesleri soyup peçete ile ya da gazete kağıdına sarıp ayakkabının içine koyuyoruz ve burun kısımlarına iterek iyice yerleştiriyoruz. Bir gün boyunca bu biçimde bekleyen ayakkabı, içinde kuruyan patatesler sayesinde genişliyor. Ancak burada dikkat edilmesi gereken önemli nokta, bu işlemi bez ayakkabılara uygulamamak. Bez ayakkabılara koyulan patates kuruduğu zaman leke bırakabilme ihtimali var.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal