Danla Bilic'in sevgilisi Yusuf Engin kimdir? Yusuf Engin kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Sosyal emdya fenomeni olan ve YouTube üzerinden çektiği makyaj videoları ile geniş bir kitleye hitaop eden Danla Bilic'in sevgilisi Yusuf Engin'in kim olduğu birçok kişi tarafından merak edilmeye başladı. Kozmetik ve makyaj videoları yayınlayarak büyük bir üne kavuşan Danla Bilic, bir dönem sevgili olup ayrıldığı Yusuf Engin'le yeniden aşk yaşamaya başladığını duyurdu. Peki, Danla Bilic'in sevgilisi Yusuf Engin kimdir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

04.05.2022-20:40 - (Son Güncelleme: 04.05.2022-20:40) Danla Bilic'in sevgilisi Yusuf Engin kimdir? Yusuf Engin kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Sosyal medya fenomeni Danla Biliç, eski sevgilisi olan Yusuf Engin ile barıştığına ilişkin Twitter hesabından bir paylaşım yaptı. Bunu gören takipçileri ise Yusuf Engin'in kim olduğunu araştırmaya başladı. Biz de haberimizde konuya ilişkin detaylardan bahsettik.

Yeni aşka yelken açmıştı!

YouTube üzerinden çektiği makyaj videoları ile geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Bilic, sevgilisi Berat Demir ile ayrıldıktan sonra Poyraz Teoman ile kısa sürelik bir ilişki yaşamıştı. Bu ilişkisinde de mutluluğu bulamayan Bilic, daha sonra Yusuf Engin ile yeni bir aşka yelken açtı.

Yeniden birlikteler!

Yusuf Engin ile olan birlikteliğini de sonlandıran Bilic bir süredir yalnız iken sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile Yusuf Engin ile olan 4 aylık ayrılığı sonlandırdığının mesajını verdi. Danla Bilic paylaşımında "Exten next olur mu deniyorum sizin için" ifadelerini kullandı.

Danla Bilic Yusuf Engin

Yusuf Engin kimdir?

Engin Grup parfüm şirketinin hissedarlarından biri olan Yusuf Engin, Engin Grup Holding'te Engin Grup şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Lisnas eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi'nde alan Engin'in 30'lu yaşlarda olduğu tahmin edilmektedir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal