İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak’ın Annesi Işıl Çıtak kimdir?

İmparator İbrahim Tatlıses'in kızı olan Dilan Çıtak'ın annesi Işıl Çıtak'ın kim olduğu merak edilip araştırmalara başlandı. Işıl Çıtak kimdir? İbrahim Tatlıses ile evlendi mi? İşte tüm merak ettiğiniz soruların cevaplarına sizler için haberimizde yer verilmiştir.

04.05.2022-20:40 - (Son Güncelleme: 04.05.2022-20:40) İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak’ın Annesi Işıl Çıtak kimdir?

İbrahim Tatlıses’in yedi çocuğundan biri olan Dilan Çıtak’ın annesi Işıl Çıtak merak konusu oldu. Işıl Çıtak kimdir? Son zamanda gündeme özel hayatı ile gelen Dilan Çıtak Tatlıses’in annesi; Işıl Çıtak 90lı senelerde İbrahim Tatlıses ile yaşamış olduğu kısa süreli gönül ilişkisinden sonra Dilan’ı dünyaya getirmiştir. Ancak İbrahim Tatlıses Dilan’ı kabul etmemiş bunun üzerine Dilan annesi ile birlikte büyümüştür. Işıl Çıtak ikinci evliliğini Cem Çıtak ile yapmıştır. Dilan’da babası olarak Cem Çıtak’ı kabullenmiş ve onun soyadını almıştır. 

Dilan Çıtak ve Cem Çıtak öz baba kız gibilerdi. Daha sonra 2007 senesinde hayatını Cem Bey kaybetmiştir ve bunu üzerine Dilan duygulu paylaşımda bulunmuştur. 

Işıl Çıtak Kim

Dilan küçükken babasının İbrahim Tatlıses olduğunu bilmiyor ancak şüpheleniyormuş. Cem Çıtak DNA testi yapılmasını istememiş ve Dilan'ı kızı olarak kabullenmiş. 2015 senesinde İbrahim Tatlıses Dilan'a DNA teste gerek olmadığını ve soyadını kızı ile paylaştığını söylemişti. Dilan'da Cem babasını çok özlediğini bazen ona ihanet ediyormuş gibi hissettiğini dile getirmişti. 

Işıl Çıtak Kimdir

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal